Justin Bieber boos op H&M: 'Koop dit niet'

Karen Luiken-20 december 2022 om 06:25

Justin Bieber is niet blij met H&M. De winkel verkoopt kleding met afbeeldingen van zijn hoofd, maar daar heeft de zanger naar eigen zeggen nooit toestemming voor gegeven.

“Ik heb niets goedgekeurd van de collectie die ze bij H&M verkopen”, aldus een boze Justin op Instagram. “Allemaal zonder mijn goedkeuring en instemming.”

The Biebs roept zijn volgers op de spullen niet te kopen. “Ik zou het niet kopen als ik jou was. Het is rotzooi. Ik heb het niet goedgekeurd, koop het niet.”

Dit is de winnaar van 'Belgium's Next Top Model'

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 20:30

Het is officieel: Bréseïs Simons uit Gent heeft de felbegeerde titel van 'Belgium's Next Top Model 2024' in de wacht gesleept! Ze is nu de trotse eigenaar van een modellencontract NOAH mgmt en schittert binnenkort op de cover van L'Officiel Belgium.

Tijdens de finale hebben we een rollercoaster aan emoties gezien. De top drie, bestaande uit Bréseïs, Aissata en Ivar, werd bepaald door de kijkersstemmen. Oran viel als eerste af, wat de toon zette voor een zenuwslopende strijd tussen de resterende finalisten.

Aissata eindigde op de tweede plaats en Ivar op de derde, maar het was Bréseïs die de jury het meeste wist te imponeren met haar veelzijdigheid en zelfverzekerdheid.

Met haar enthousiaste en sociale persoonlijkheid begon Bréseïs vol overgave aan het avontuur van Belgium’s Next Top Model. Tijdens de ‘Did You See Me’ challenge kwamen haar sociale vaardigheden goed van pas; ze benaderde zonder moeite voorbijgangers op straat, wat haar samen met Aissata de overwinning opleverde. Ze liet zich niet door angst beheersen tijdens de shoot met insecten, wat haar de titel van beste foto van de week opleverde. Tom Van Dorpe noemde haar een kameleon, iemand die moeiteloos in verschillende persoonlijkheden kan kruipen. Tijdens de uitdagende catwalk challenge op de steile trappen in Tossa de Mar, Spanje, behaalde Bréseïs ook de hoogste score. Dit alles bekroonde ze met een overwinning in de finale. Proficiat!

De finale is exclusief te bekijken op Streamz.

Dit is waarom Sabrina Carpenter liever niet over haar relaties praat

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 09:49

Sabrina Carpenter heeft niet echt zin om over haar relaties te praten. In een interview met W Magazine legt de 25-jarige popster uit waarom ze liever niks deelt over haar liefdesleven, behalve dan in haar muziek.

“Ik snap dat mensen nieuwsgierig zijn", zegt ze. “Maar luister gewoon naar mijn album en beslis zelf waar de nummers over gaan.”

In augustus bevestigde meerdere Amerikaanse media dat Carpenter een knipperlichtrelatie heeft met 'Saltburn'-ster Barry Keoghan, die ook de hoofdrol speelde in haar videoclip voor 'Please, Please, Please'. De geruchten begonnen na een etentje in LA in december 2023, twee maanden na hun eerste ontmoeting op Paris Fashion Week. In februari werden ze samen gespot op een Grammy-afterparty en kort daarna zoenend bij een hotel. In augustus gingen er geruchten dat het over was tussen de twee, maar Barry ontkrachtte dat door haar nieuwe album op zijn story te delen.

"Dating is wat het is. Als je iemand ontmoet die echt is en alles heeft, dan ga je ervoor," vertelt de popster in het interview. "Ik schrijf nummers over wat ik voel, dus ik snap wel dat mensen willen weten waar die over gaan. Dat hoort erbij."

Ontdek meer