Pommelien kwam snel uit de kast bij haar familie

Dieter Blarinckx-19 december 2022 om 16:13

Pommelien Thijs, de Vlaamse actrice en zangeres die je hoogstwaarschijnlijk wel kent van ‘#LikeMe’, heeft aan de Vlaamse pers openlijk haar coming out uit de doeken gedaan. En dat was verrassend want ze wist te vertellen dat ze in amper een kwartiertje uit de kast kwam bij haar familie.

In de Vlaamse krant De Morgen sprak de Vlaamse ster openlijk over haar coming out en hoe ze die aanpakte bij haar eigen familie. Maar daar was ze duidelijk en snel over: “Veel langer dan een kwartiertje hebben we het er thuis niet over gehad. Ik vond het minder akelig om in een video uit de kast te komen, dan om een gesprek aan te knopen met m’n dichte familie.”

“Zowel mijn ouders, mijn zus als mijn grootouders hebben heel positief gereageerd op mijn coming-out. Daaraan heb ik ook nooit echt getwijfeld, want er is in ons gezin veel onvoorwaardelijke liefde.”

In de videoclip van ‘Ongewoon’ liet Pommelien weten dat ze naast mannen ook op vrouwen valt. Dat deed ze op geheel gepaste wijze door te kussen met influencer en StuBru-gezicht Flo Windey.

Bekijk de videoclip hier:

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer