Pommelien kwam snel uit de kast bij haar familie

Dieter Blarinckx-19 december 2022 om 16:13

Pommelien Thijs, de Vlaamse actrice en zangeres die je hoogstwaarschijnlijk wel kent van ‘#LikeMe’, heeft aan de Vlaamse pers openlijk haar coming out uit de doeken gedaan. En dat was verrassend want ze wist te vertellen dat ze in amper een kwartiertje uit de kast kwam bij haar familie.

In de Vlaamse krant De Morgen sprak de Vlaamse ster openlijk over haar coming out en hoe ze die aanpakte bij haar eigen familie. Maar daar was ze duidelijk en snel over: “Veel langer dan een kwartiertje hebben we het er thuis niet over gehad. Ik vond het minder akelig om in een video uit de kast te komen, dan om een gesprek aan te knopen met m’n dichte familie.”

“Zowel mijn ouders, mijn zus als mijn grootouders hebben heel positief gereageerd op mijn coming-out. Daaraan heb ik ook nooit echt getwijfeld, want er is in ons gezin veel onvoorwaardelijke liefde.”

In de videoclip van ‘Ongewoon’ liet Pommelien weten dat ze naast mannen ook op vrouwen valt. Dat deed ze op geheel gepaste wijze door te kussen met influencer en StuBru-gezicht Flo Windey.

Bekijk de videoclip hier:

'Geordie Shore'-ster Holly bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:48

De ‘Geordie Shore’-familie heeft er een nieuw lid bij gekregen. Holly Hagan is bevallen van een kindje, laat ze weten via social media.

Holly en haar man Jacob hebben een zoontje gekregen dat ze de naam Alpha-Jax Blyth hebben gekregen. Het is voor beiden het eerste kindje.

Holly en Jacob leerden elkaar in 2017 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Vorig jaar gaven ze elkaar het jawoord op datzelfde eiland. “Gefeliciteerd met ons jubileum”, schreef Jacob gisteren op Instagram. “Precies een jaar geleden trouwen we op Ibiza. Nu zitten we met ons zoontje in onze babybubbel. Wat een jaar is het geweest.”

Apple gaat stoppen met autocorrectie bij woordje 'fuck'

Karen Luiken-07 juni 2023 om 08:28

Apple leek het lange tijd niet te willen accepteren dat mensen soms ‘fuck’ willen typen. Telkens als het woordje werd gebruikt, maakte de autocorrectie er automatisch het woordje ‘duck’ van. Maar dat is binnenkort verleden tijd.

Na twintig jaar klagen over de autocorrectie van Apple wordt er nu eindelijk geluisterd. Apple gaat het voor gebruikers mogelijk maken om ‘fuck’ te typen zonder automatisch te worden gecorrigeerd. Dat heeft Craig Federighi, softwarechef van het bedrijf, dinsdag aangekondigd tijdens een conferentie in Californië. Hij zegt dat de toestellen van Apple een ‘lerend’ toetsenbord krijgen. Als jij een woord wilt typen dat het toetsenbord eigenlijk niet kent maar dat jij vaak gebruikt, gaat hij het vanzelf herkennen.

De verandering wordt naar verwachting ingevoerd met de nieuwe iOS 17, die dit najaar beschikbaar zal zijn als software-update.

Ontdek meer