Nieuwe details bekend over opvolger 'Undercover'

Karen Luiken-19 december 2022 om 16:15

‘Undercover’ is al een tijdje afgelopen, maar we hoeven gelukkig nog geen afscheid te nemen van het personage Ferry. Hij verschijnt binnenkort in een gloednieuwe serie en Frank Lammers, de hoofdrolspeler, heeft daar nu eindelijk nieuwe details over gedeeld.

De serie zoomt in op de jaren waar het voor Ferry allemaal is begonnen. Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen uit de film ‘Ferry’ en de reeks ‘Undercover’.

Ferry probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, schoonbroer Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden.

Frank Lammers kruipt uiteraard weer in de huid van Ferry en Elise Schaap neemt de rol van Danielle opnieuw op zich. Maar uit een filmpje die vandaag op de Instagram-pagina van Frank is verschenen, blijkt dat er ook andere - voornamelijk Nederlandse - topacteurs een rol gaan spelen.

Monic Hendrickx gaat de rol van Ferry’s zus spelen, Raymond Thiry wordt opnieuw de rechterhand van Ferry en Tim Haars krijgt de rol van Remco. Andere namen die we terug gaan zien, zijn die van Yannick van de Velde en Tygo Gernandt. Zij transformeren in Lars en drugsbaron Arie Tack.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer