Nieuwe details bekend over opvolger 'Undercover'

Karen Luiken-19 december 2022 om 16:15

‘Undercover’ is al een tijdje afgelopen, maar we hoeven gelukkig nog geen afscheid te nemen van het personage Ferry. Hij verschijnt binnenkort in een gloednieuwe serie en Frank Lammers, de hoofdrolspeler, heeft daar nu eindelijk nieuwe details over gedeeld.

De serie zoomt in op de jaren waar het voor Ferry allemaal is begonnen. Het verhaal speelt zich af tussen de gebeurtenissen uit de film ‘Ferry’ en de reeks ‘Undercover’.

Ferry probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, schoonbroer Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden.

Frank Lammers kruipt uiteraard weer in de huid van Ferry en Elise Schaap neemt de rol van Danielle opnieuw op zich. Maar uit een filmpje die vandaag op de Instagram-pagina van Frank is verschenen, blijkt dat er ook andere - voornamelijk Nederlandse - topacteurs een rol gaan spelen.

Monic Hendrickx gaat de rol van Ferry’s zus spelen, Raymond Thiry wordt opnieuw de rechterhand van Ferry en Tim Haars krijgt de rol van Remco. Andere namen die we terug gaan zien, zijn die van Yannick van de Velde en Tygo Gernandt. Zij transformeren in Lars en drugsbaron Arie Tack.

Zien: trailer van nieuwe 'Gladiator'

Karen Luiken-10 juli 2024 om 15:48

Bijna een kwart eeuw. Dat is hoe lang fans hebben moeten wachten op een vervolg op de eerste ‘Gladiator’-film. Het langverwachte project verschijnt in november op het witte doek en om iedereen daar alvast op voor te bereiden, is er nu een trailer verschenen.

‘Gladiator 2’ speelt zich enkele decennia na de gebeurtenissen uit zijn voorganger af. Lucius - de kleinzoon van Marcus Aurelius, de voormalige keizer van Rome, en zoon van Lucilla – woont met zijn vrouw en kind in Numidië. Romeinse soldaten onder leiding van generaal Marcus Acacius vallen binnen en dwingen Lucius tot slavernij. Geïnspireerd door Maximus besluit Lucius te vechten als gladiator.

De rol van Lucius wordt vertolkt door Paul Mescal. Andere rollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Connie Nielsen, Denzel Washington, Fred Hechinger en Joseph Quinn.

Deze acteur krijgt rol in nieuwe serie over 'Spider-Man'

Karen Luiken-10 juli 2024 om 08:11

Niemand minder dan Brendan Gleeson heeft zich volgens Variety aangesloten bij de cast van de aankomende Amazon-serie ‘Spider-Man Noir’.

Het is voor Brendan zijn eerste aangekondigde project sinds zijn voor een Academy Award en Golden Globe genomineerde rol in ‘The Banshees of Inisherin’. Hij gaat één van de hoofdrollen spelen en wordt daarmee de collega van Nicolas Cage, die ook in de huid kruipt van één van de hoofdpersonages. Lamorne Morris, bekend van ‘New Girl’, heeft ook een rol in de serie te pakken.

De show ‘Spider-Noir’ zal wereldwijd verschijnen op Amazon Prime.

Ontdek meer