Zien: nieuwe trailer van 'Oppenheimer' gedropt

Dieter Blarinckx-19 december 2022 om 09:26

Veel filmfans kijken vol ongeduld uit naar 2023 met kleppers zoals ‘Super Mario’, ‘Barbie’, Dune 2’, ‘The Little Mermaid’, ‘Babylon’, en ook ‘Oppenheimer’, de gloednieuwe film van de legendarische regisseur Christopher Nolan. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer.

De film vertelt het verhaal van Robert Oppenheimer, “de vader van de atoombom”. ‘Oppenheimer’kan rekenen op een sterrencast met o.a. Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer, Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh en Robert Downey Jr.

‘Oppenheimer’ is een verfilming van het boek ‘American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer’ van Kai Bird en Martin J. Sherwin.

Releasedatum is voorzien rond 20 juli 2023.

Bekijk de trailer hieronder en ga 'm aankomende zomer checken in de bioscoop:

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Ontdek meer