Zien: nieuwe trailer van 'Oppenheimer' gedropt

Dieter Blarinckx-19 december 2022 om 09:26

Veel filmfans kijken vol ongeduld uit naar 2023 met kleppers zoals ‘Super Mario’, ‘Barbie’, Dune 2’, ‘The Little Mermaid’, ‘Babylon’, en ook ‘Oppenheimer’, de gloednieuwe film van de legendarische regisseur Christopher Nolan. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer.

De film vertelt het verhaal van Robert Oppenheimer, “de vader van de atoombom”. ‘Oppenheimer’kan rekenen op een sterrencast met o.a. Cillian Murphy als J. Robert Oppenheimer, Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh en Robert Downey Jr.

‘Oppenheimer’ is een verfilming van het boek ‘American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer’ van Kai Bird en Martin J. Sherwin.

Releasedatum is voorzien rond 20 juli 2023.

Bekijk de trailer hieronder en ga 'm aankomende zomer checken in de bioscoop:

Hoofdcast live-action 'How To Train Your Dragon' bekend

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 20:42

Groot nieuws uit Hollywood, want er zijn eindelijk meer details bekendgemaakt rond de nieuwe live-action-versie van 'How To Train Your Dragon'. Zo weten we ondertussen welke twee acteurs in de huid zullen kruipen van Hiccup en Astrid.

Mason Thames en Nico Parker zullen de rollen van de geliefde 'How To Train Your Dragon'-personages Hiccup en Astrid spelen. Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt aan The Hollywood Reporter. Hiccup en Astrid zijn de twee hoofdpersonages van de franchise die uiteindelijk als een blok voor elkaar vallen.

De eerste ‘How To Train Your Dragon’ kwam al uit in 2010, de tweede in 2014 en de derde een paar jaar geleden, in 2019. Ze werden allemaal genomineerd voor een Oscar in de categorie beste animatiefilm. Dean DeBlois, de filmmaker die verantwoordelijk is voor de geanimeerde trilogie, zal ook deze nieuwe live-action-versie voor zijn rekening nemen.

Over het verhaal is nog maar bitter weinig bekend. Of het dus een direct vervolg of eerder prequel zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned guys!

'How To Train Your Dragon' staat voorlopig gepland voor een bioscooprelease op 14 maart 2025.

Nieuwe 'Spider-Man' vanaf woensdag in de bioscoop

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 08:15

Leuk nieuws voor de fans van de 'Spider-Man'-franchise, want vanaf woensdag speelt het langverwachte vervolg op 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' in de bioscoop!

"Na te zijn herenigd met Gwen Stacy, wordt Brooklyn's vriendelijke Spider-Man gekatapulteerd door het Multiversum, waar hij een team Spider-Heroes ontmoet die het bestaan ervan moeten beschermen. Maar wanneer de helden het oneens zijn over de aanpak van een nieuwe bedreiging, komt Miles tegenover hen te staan en moet hij opnieuw definiëren wat het betekent een held te zijn om de mensen te redden van wie hij het meest houdt", klinkt het in de officiële synopsis van de film.

'Across the Spider-Verse' is het directe vervolg op de animatiehit 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' uit 2018 en neemt ons - net zoals in het live-action MCU (Marvel Cinematic Universe)- mee op een gloednieuw avontuur in het Multiversum.

Check hieronder de trailer en ontdek 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' vanaf woensdag in de Belgische bioscopen!

Ontdek meer