Vlaamse docent ontslagen door TikTok-video’s

Dieter Blarinckx-19 december 2022 om 09:14

Een Vlaamse docent van de Arteveldehogeschool heeft zijn spullen mogen pakken nadat er van hem seksueel getinte en vettige TikTok-video’s ontdekt werden. De docent werd op staande voet ontslagen.

Frank D’Hanis was docent communicatiewetenschappen aan de Gentse Arteveldehogeschool. Hij postte vaak video’s op TikTok waarin hij seksueel getinte grapjes maakte. Maar dat kon volgens de directeur niet meer door de beugel. De docent werd natuurlijk op het matje geroepen. Aan Guido gaf hij alvast een eerste reactie:

"Mijn content bevat veel seksueel getinte grappen, omdat ik thema’s als anale seks uit de taboesfeer wil halen. Als biseksuele man ben ik al te vaak met discriminatie en onverdraagzaamheid geconfronteerd."

Arteveldehogeschool heeft de samenwerking met docent D’Hanis stopgezet.

TikTokker die eetvideo's maakte overleden aan hartaanval

Karen Luiken-16 januari 2023 om 07:30

Taylor LeJeune, een populaire TikTokker die onder zijn 1,7 miljoen volgers vooral bekendstaat onder de naam waffler69, is op 33-jarige leeftijd overleden. Dat maakt zijn broer bekend.

De TikTokker, die in Louisiana woonde, stond bekend om zijn extreme eetvideo’s. Daarin is te zien hoe hij bizar voedsel zoals babyvoeding, hondenvoer of extreem hete sauzen eet.

De TikTokker is overleden aan een hartaanval, zo blijkt uit een bericht van zijn broer. “Taylor is op 11 januari 2023 rond 22.00 uur overleden aan een vermoedelijke hartaanval”, klinkt het. “Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en overleed anderhalf uur later.”

Of de ongezonde levensstijl van Taylor en de hartaanval iets met elkaar te maken hebben, is niet bekend.

Zien: zo klinkt Miguel uit 'Coco' nu

Dieter Blarinckx-24 december 2022 om 15:29

In 2017 dropten Disney en Pixar de megahit 'Coco' in de bioscoop, en die veroverde in een mum van tijd de wereld. En vooral de zingende Miguel wist iedereen te bekoren met '¡Aaaaaaay, mi amor!', en zo zou hij nu in 2022 klinken!

De film kwam natuurlijk al een tijdje geleden uit. Logisch dus dat ook de stem van Miguel intussen veranderd is. Anthony Gonzalez, nu achttien jaar oud, was tien jaar toen hij de stem van hoofdpersonage Miguel insprak en inzong voor Disney.

Aangezien 'Poco Loco', een populair liedje uit de film, de laatste tijd zó populair is op TikTok, plaatste Anthony zelf een video waarin hij het liedje na vijf jaar nog eens zingt. En zo zou dus ook Miguel klinken in 2022 ;-).

Check het hier:

Ontdek meer