Ronnie Flex moet theatertour cancelen

Karen Luiken-19 december 2022 om 07:35

Een teleurstellend bericht voor fans van Ronnie Flex. De rapper moet noodgedwongen zijn complete theatertour cancelen. Dat laat zijn management weten aan RTL Boulevard.

Het management spreekt van een ‘situatie’. Er zijn in de afgelopen jaren wat ontwikkelingen geweest in de carrière van Ronnie Flex, waardoor hij nu geen tijd en ruimte heeft om in februari met de theatertour te starten.

"Om te zorgen dat we niet dadelijk een Ronell hebben met een burn-out, hebben wij als management besloten om de theatertour te cancelen”, zo klinkt het.

Of de zanger later terugkeert met zijn tour, is niet bekend. De mogelijkheid wordt in ieder geval niet uitgesloten.

Megan en Dennis reageren op kersverse verloving

Karen Luiken-31 januari 2023 om 07:47

De geruchten zijn waar. Dennis Roos en Megan Desaever zijn inderdaad verloofd. Het kersverse koppel, dat pas vijf weken samen is, reageert in een gesprek met Play Café.

Het nieuws over de verloving domineerde gisteren verschillende media. Dat gebeurde nadat Megan een foto van haar verlovingsring op Instagram had gezet, met daarbij de tekst ‘1.000 keer ja’.

Meer details kregen fans toen nog niet, tot nu. “Zoals de meesten van jullie hebben gezien, gaat er veel rond over onze verloving”, zegt Dennis, bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. “We kunnen jullie vertellen dat dit klopt. Er komt binnenkort meer boven water. We zijn met een hele hoop dingen bezig waardoor we nog niet veel kwijt kunnen over hoe het allemaal is gegaan.”

Dennis beaamt dat het snel is gegaan. Maar, zegt hij: “We zijn hartstikke gelukkig samen.”

Lief van Sieg de Doncker vervoegt cast 'Familie'

Karen Luiken-31 januari 2023 om 07:29

De ‘Familie’-cast krijgt er vanaf aanstaande maandag een nieuw gezicht bij. Maureen Vanherberghen, de partner van Sieg De Doncker, kruipt in de huid van inspecteur Marlies Kennis.

Maureen en Sieg zijn in real life een setje, maar worden ook in de soap aan elkaar verbonden. Marlies, het personage van Maureen, gaat zich namelijk bezighouden met de verdwijning van Koen Peyskens, een personage dat gespeeld wordt door Sieg.

Marlies is voor het eerst te zien wanneer Véronique besluit om Koen aan te geven bij de politie. Ze komt vertellen dat hij een grote som geld van haar heeft gestolen en hoopt met deze klacht haar eigen hachje te kunnen redden.

“Soms nemen ze het woord 'Familie' heel letterlijk als ze iemand in gedachten hebben voor een rol”, zegt Maureen. “Als je de fictieve moord mag gaan oplossen van je lief in real life, ja, dan kan je gewoon niet weigeren.”

Ontdek meer