Op deze dag verschijnt de docu van Suzan & Freek op Netflix

Karen Luiken-19 december 2022 om 07:31

Netflix trapt het nieuwe jaar af met een documentaire over Suzan & Freek. Dat-ie eraan zat te komen, wisten we inmiddels. Maar nu maakt de streamingsdienst ook de datum bekend waarop dat gaat gebeuren.

“Nieuws alert”, schrijft Netflix op social media. “De documentaire ‘Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij’ is vanaf 13 januari te zien op Netflix.”

De documentaire gaat over het leven van de 30-jarige Suzan Stortelder en de 29-jarige Freek Rikkerink, over hun carrière en over hoe zij balans proberen te vinden in alle hectiek.

“Van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome – ze waren overal bij en dat is straks allemaal in de docu te zien”, schreef het stel anderhalve week geleden op social media. “We vinden het mega spannend maar kunnen tegelijkertijd ook niet wachten om het met jullie te delen.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer