Kerstcadeau? Donald Trump verkoopt NFT's van zichzelf als superheld

Karen Luiken-19 december 2022 om 07:25

Donald Trump heeft iets nieuws in petto voor zijn fans. De oud-president van Amerika verkoopt plaatjes van zichzelf als superheld. Op de ene afbeelding heeft hij laserogen, op de andere een gespierd lichaam.

De plaatjes zijn NFT’s, oftewel: een crypto tokens die uniek zijn. Ze kosten 99 dollar per stuk. Donald zelf noemt het ‘ongelooflijke kunstwerken over zijn buitengewone leven en carrière’. Ze zijn volgens hem ‘het perfecte kerstcadeau’.

De plaatjes kunnen een leuk verzamelstuk zijn, maar dienen daarnaast ook als deelname aan een loterij. Winnaars maken kans op een potje golf met Donald of een diner op zijn landgoed. Het geld dat hij ermee verdient, steekt hij zelf in zijn zak.

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

Ontdek meer