Kerstcadeau? Donald Trump verkoopt NFT's van zichzelf als superheld

Karen Luiken-19 december 2022 om 07:25

Donald Trump heeft iets nieuws in petto voor zijn fans. De oud-president van Amerika verkoopt plaatjes van zichzelf als superheld. Op de ene afbeelding heeft hij laserogen, op de andere een gespierd lichaam.

De plaatjes zijn NFT’s, oftewel: een crypto tokens die uniek zijn. Ze kosten 99 dollar per stuk. Donald zelf noemt het ‘ongelooflijke kunstwerken over zijn buitengewone leven en carrière’. Ze zijn volgens hem ‘het perfecte kerstcadeau’.

De plaatjes kunnen een leuk verzamelstuk zijn, maar dienen daarnaast ook als deelname aan een loterij. Winnaars maken kans op een potje golf met Donald of een diner op zijn landgoed. Het geld dat hij ermee verdient, steekt hij zelf in zijn zak.

Viktor & Kobe stoppen als dj-duo, gaan solo verder

Karen Luiken-07 december 2023 om 06:46

Viktor Verhulst staat er vanaf nu alleen voor. Jarenlang stond hij samen met Kobe Ilsen achter de draaitafels, maar aan dat tijdperk komt nu een einde. Beide heren gaan solo verder.

Kobe was de eerste die aankondigde alleen verder te gaan. “Bruur gaat solo!! Alle succes, lieve vriend!!! En merci voor de compagnie”, schrijft de dj over Viktor op Instagram.

In een gesprek met HLN bevestigt Viktor de break en zegt hij dat ook hij solo verder zal gaan. “Heel spijtig, maar ik aanvaard zijn keuze”, aldus Viktor. “Ik begrijp dat Kobe wat gas wil terugnemen. Het zijn vijf superintense jaren geweest ook, we hebben keihard gewerkt aan ons project. Bij mij is het ook druk om mijn tv-werk te combineren met de muziek, en de opleiding tot helikopterpiloot die ik nu ook nog volg. Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen.”

Vanaf januari draait Viktor niet langer onder de naam Viktor & Kobe, maar gewoon als Viktor.

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

Ontdek meer