Rihanna deelt eerste beelden van zoontje

Karen Luiken-19 december 2022 om 07:16

Het heeft even geduurd, maar Rihanna heeft eindelijk haar zoontje aan de buitenwereld getoond. Op TikTok deelt ze een video waar de zeven maanden oude baby op te zien is.

In de clip, die 45 seconden duurt, lacht het ventje naar Rihanna terwijl zij hem filmt in een autostoeltje. “Probeer je mama’s telefoon te pakken?”, hoor je de zangeres zeggen.

RiRi en haar vriend A$AP Rocky verwelkomden hun eerste kindje in mei, maar besloten hem al die tijd buiten de spotlights te houden. Zelfs de naam van de kleine spruit heeft het koppel nog niet bekendgemaakt.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer