Donald Glover heeft hoofdrol beet in nieuwe Marvel-film

Dieter Blarinckx-18 december 2022 om 17:44

De Amerikaanse acteur Donals Glover (aka Childish Gambino) zal binnenkort te zien zijn in een nieuwe film van het bekende productiehuis Marvel. Het wordt een verhaal gebaseerd op de iconische ‘Spider-Man’-slechterik Hypno-Hustler.

Deze bad guy komt rechtstreeks uit de Marvel-strips en is een van de vele tegenstanders van Spider-Man. Hypno-Hustler (alias Antoine Delsoin) kan mensen hypnotiseren met zijn gitaar en gebruikt zo zijn superkrachten om mensen te beroven.

Donald Glover zal de film gaan produceren en zal er dus ook in te zien zijn.

Wanneer deze nieuwe Marvel net in de bioscoop te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Ontdek meer