Deze Noorse serie is een must-see voor kerstfans

Karen Luiken-18 december 2022 om 11:35

Met nog een week te gaan voor de feestdagen officieel losbarsten, wordt het hoog tijd om alvast in de ultieme kerstsfeer te komen. En hoe doe je dat beter dan met het heerlijke kerstaanbod van Netflix? De streamingsdienst heeft een gloednieuwe serie online gezet die helemaal in het teken staat van... kerst!

Het gaat om de Noorse serie ‘A Storm for Christmas’, die ook wel ‘Julestorm’ wordt genoemd. In het verhaal kruisen lotsbestemmingen elkaar wanneer reizigers en werknemers vast komen te zitten op een luchthaven en noodgedwongen de laatste uren voor kerst samen door moeten brengen.

De serie bestaat uit zes afleveringen. Als je nu begint en je kijkt iedere dag een deel, dan ben je precies op tijd klaar voor de feestdagen. Enjoy!

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Ontdek meer