Dit is de nieuwe 'Avatar'-titelsong van The Weeknd

Karen Luiken-18 december 2022 om 11:28

The Weeknd heeft dit weekend een speciaal project gelanceerd. De zanger heeft de nieuwe titelsong van de langverwachte tweede ‘Avatar’-film ingezongen en het resultaat daarvan is nu eindelijk te horen.

‘Avatar: The Way of Water’ is nu al een paar dagen te zien in de Belgische bioscopen, maar de officiële release van de bijbehorende titelsong liet wat langer op zich wachten. Dat komt omdat de film in de Verenigde Staten pas op 16 december in de grote zalen verscheen, iets later dan hier.

Het liedje van The Weeknd heet ‘Nothing is Lost’ en heeft de typische sound van de zanger. Je luistert het nummer hier:

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer