Spider-Man 2 en Wolverine aangekondigd voor PS5

Nico De Greef-09 september 2021 om 21:30

Sony en Insomniac Games hebben twee nieuwe Marvel-games aangekondigd voor de PlayStation 5: Spider-Man 2 en Wolverine. Beide games werden donderdagavond onthuld op de PS5 showcase.

Spider-Man 2 komt in verloop van 2023 naar de PlayStation 5 en zal zowel om Peter Parker als Miles Morales draaien. Hoewel nog maar weinig bekend is over de game, doet de trailer alvast één grote onthulling uit de doeken: namelijk dat beide slingeraars het in de game op zullen nemen tegen de superschurk Venom. Zowel game-regisseur Ryan Smith als acteurs Yuri Lowenthal en Nadji Jeter, die de motion capture en de stemmen van Peter en Miles in de originele game verzorgden, keren terug in hun respectievelijke rollen voor de sequel.

Insomniac kondigde daarnaast ook een stand-alone game aan over het Marvel-personage Wolverine. Een releasedatum voor deze game is er nog niet omdat het spel nog in de zeer vroege ontwikkelfase zit. Toch kon de studio het niet laten om alvast een korte cinematische teaser te delen die je hieronder samen met de trailer voor Spider-Man 2 kan bekijken.

Zo speel je het 'verborgen' Instagram-spel

Chelsy Vanlerberghe-11 maart 2024 om 09:45

Precies wat we nodig hebben: een nieuwe manier om tijd te doden op social media. Instagram heeft stiekem een game in je DM's verstopt.

Wil je het zelf problemen? Simpel! Open een bericht, stuur een emoji naar keuze en druk erop. Bam, je wordt naar het gamescherm gestuurd.

Het doel van het spel is om te voorkomen dat de emoji van het scherm valt door met je vinger een platform te verschuiven waarop de emoji kan blijven stuiteren. Hoe langer je je emoji in de lucht houdt, hoe sneller hij stuitert en hoe moeilijker het wordt.

Maker 'Dragon Ball Z' is op 68-jarige leeftijd overleden

Chelsy Vanlerberghe-08 maart 2024 om 10:38

De wereld neemt afscheid van Akira Toriyama, het genie achter 'Dragon Ball Z'. Hij overleed op 68-jarige leeftijd.

Dragon Ball Z is een Japanse animeserie uit 1980 die ook in ons land erg populair was. Dat was vooral te danken aan de expliciete en bloederige gevechten, iets wat in andere animeseries niet vaak voorkwam. In de serie beschermen Son Goku en zijn vrienden de aarde en andere planeten tegen verschillende schurken.

Daarnaast werkte Toriyama ook mee aan games zoals Dragon Quest en Chrono. Hiermee laat hij een onuitwisbare stempel na in de anime- en gamingwereld.Vaarwel, meester van de manga.

Ontdek meer