Op zoek naar een kerstcadeau? Hype'O Dream heeft de oplossing

Karen Luiken-16 december 2022 om 13:51- Foto:

Hype'O Dream

Blijft lastig, die kerstcadeaus. Of je ze nu zelf moet vragen of voor anderen moet kopen: het is ieder jaar weer een struggle. Weet jij nog steeds niet wat je op je lijstje moet zetten? Of ben je nog op zoek naar een presentje voor een ander? Misschien kunnen we je helpen. Hype’O Dream verkoopt giftcards!

Hype’O Dream komt in de zomer weer terug met een nieuwe editie. Op 14 en 15 juli staat Waregem in het teken van het festival, dat ook dit jaar weer allerlei verschillende muziekstijlen en artiesten samenbrengt.

Speciaal voor de feestdagen komt de organisatie van het evenement met speciale giftcards. Deze kun je kopen met een waarde van 25, 50 of 100 euro, en kunnen worden uitgegeven aan tickets en andere aanvullende diensten.

Het kopen van een officieel festivalkaartje is helaas nog niet mogelijk. De ticketverkoop start in 2023.

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Rock Werchter kondigt 30 nieuwe namen aan

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

Van Lil Nas X tot Liam Gallagher en van Iggy Pop tot Merol. De organisatie van Rock Werchter heeft maar liefst dertig nieuwe namen aangekondigd van artiesten die tijdens de aankomende editie van het festival komen optreden.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Eerder werd al bekend dat Stromae een van de headliners op de eerste festivaldag zal zijn. Nu blijkt dat op diezelfde dag ook Iggy Pop, Merol, Warhaus, Anna Calvi, Röyksopp, Compact Disk Dummies, GAYLE en Picture This het podium beklimmen.

Op vrijdag 30 juni is het de beurt aan Liam Gallagher, Ben Howard, Squid, Spoon, PUP, Hot Milk, Kelsy Karter & The Heroines, The Haunted Youth en Fever Ray.

Zaterdag is het podium gereserveerd voor The Opposites, City and Colour, Mimi Webb, Touché Amoré, Interpol en Dope Lemon.

Op zondag, de laatste dag, heeft Rock Werchter Lil Nas X geboekt als headliner. Verder staan ook The Driver Era, J.I.D, Baby Queen, Rüfüs du Sol, Nova Twins en Ethan Bortnick op de planning.

Ontdek meer