Op zoek naar een kerstcadeau? Hype'O Dream heeft de oplossing

Karen Luiken-16 december 2022 om 13:51- Foto:

Hype'O Dream

Blijft lastig, die kerstcadeaus. Of je ze nu zelf moet vragen of voor anderen moet kopen: het is ieder jaar weer een struggle. Weet jij nog steeds niet wat je op je lijstje moet zetten? Of ben je nog op zoek naar een presentje voor een ander? Misschien kunnen we je helpen. Hype’O Dream verkoopt giftcards!

Hype’O Dream komt in de zomer weer terug met een nieuwe editie. Op 14 en 15 juli staat Waregem in het teken van het festival, dat ook dit jaar weer allerlei verschillende muziekstijlen en artiesten samenbrengt.

Speciaal voor de feestdagen komt de organisatie van het evenement met speciale giftcards. Deze kun je kopen met een waarde van 25, 50 of 100 euro, en kunnen worden uitgegeven aan tickets en andere aanvullende diensten.

Het kopen van een officieel festivalkaartje is helaas nog niet mogelijk. De ticketverkoop start in 2023.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Måneskin komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:20

Je hebt al heel veel redenen om uit te kijken naar de zomer. Rock Werchter heeft deze week niet één, maar twee nieuwe headliners bekendgemaakt. De meest recente: Måneskin.

Het optreden in 2022 is blijkbaar goed bevallen, want Måneskin keert komend jaar terug naar het podium van Rock Werchter. De Italiaanse band sluit op vrijdag 5 juli de main stage af.

Eerder deze week maakte de organisatie van het festival bekend dat Dua Lipa gestrikt is als headliner op zaterdag 6 juli. Zij sluit die dag de main stage af. Een dagje later, op zondag 7 juli, is die eer aan de Foo Fighters.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vanaf vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer