Amy: “Karen Damen is mijn showbizzmama”

Dieter Blarinckx-16 december 2022 om 13:30

Een dik jaar geleden liep de Vlaamse Amy Courtens dat felbegeerde plaatsje tussen Hanne en Marthe net mis. Julia werd de winnares van ‘K2 zoekt K3’, maar dat hield Amy niet tegen om toch te werken aan een carrière in de Vlaamse showbizz. En zo werkt ze nu soms samen met ex-K3’tje Karen.

In het Vlaamse magazine Dag Allemaal vertelt Amy openlijk over K3 en over haar samenwerking met Karen Damen. Amy is het namelijk helemaal aan het maken als influencer, en dat doet ze onder begeleiding van de man van Karen Damen, Antony van der Wee.

Zo vertelt ze:

“K3 is voor mij een afgesloten hoofdstuk maar Antony, de man van Karen Damen, is mijn manager. Als ik met Antony ergens over bel, dan geeft Karen ook eerlijk haar mening. Eigenlijk is zij mijn showbizzmama.”

Bekijk hieronder nog eens een fragment van een jaar geleden:

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer