Amy: “Karen Damen is mijn showbizzmama”

Dieter Blarinckx-16 december 2022 om 13:30

Een dik jaar geleden liep de Vlaamse Amy Courtens dat felbegeerde plaatsje tussen Hanne en Marthe net mis. Julia werd de winnares van ‘K2 zoekt K3’, maar dat hield Amy niet tegen om toch te werken aan een carrière in de Vlaamse showbizz. En zo werkt ze nu soms samen met ex-K3’tje Karen.

In het Vlaamse magazine Dag Allemaal vertelt Amy openlijk over K3 en over haar samenwerking met Karen Damen. Amy is het namelijk helemaal aan het maken als influencer, en dat doet ze onder begeleiding van de man van Karen Damen, Antony van der Wee.

Zo vertelt ze:

“K3 is voor mij een afgesloten hoofdstuk maar Antony, de man van Karen Damen, is mijn manager. Als ik met Antony ergens over bel, dan geeft Karen ook eerlijk haar mening. Eigenlijk is zij mijn showbizzmama.”

Bekijk hieronder nog eens een fragment van een jaar geleden:

EOTB-ster Lena gaat voor bil- en borstverkleining

Karen Luiken-17 juni 2024 om 12:34

Geen bil- en borstvergroting zoals ze in het verleden vaker heeft gedaan, maar een verkleining. Lena uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is onder het mes geweest.

Lena heeft sinds haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ meerdere keren aan zichzelf laten sleutelen. Ze liet niet alleen haar borsten vergroten, ook haar billen werden een paar maatjes groter dankzij een Brazilian Butt Lift. Of ze daar blij mee was? Niet helemaal. Op Instagram schrijft ze nu dat ze haar achterwerk te groot vond en dat ze daarvoor onder het mes is gegaan. Ze heeft zowel haar borsten als billen laten verkleinen.

“Ik heb hier lang over nagedacht en dit was de juiste stap om te nemen aangezien ik zo slecht in mijn vel zat”, aldus Lena. “Eerlijk is eerlijk, die grote billen zagen er gewoon niet uit en met tijd zou dat alleen erger worden. Helaas had ik niet voor die grote billen gekozen, maar dat is een verhaal voor een andere keer.”

'Stranger Things'-acteur uit club gezet na agressief dronken gedrag

Karen Luiken-17 juni 2024 om 06:11

Noah Schnapp heeft het afgelopen weekend iets te bont gemaakt tijdens het uitgaan in New York. Page Six meldt dat de ‘Stranger Things’-acteur uit een nachtclub is gezet omdat hij zich niet netjes gedroeg.

De 19-jarige Noah was in The Palace aan het feesten toen hij een aantal gasten begon lastig te vallen. Schijnbaar werd hij boos en gedroeg hij zich agressief dronken, waarna de beveiliging hem rond 01.30 uur naar buiten begeleidde.

Een insider meldt dat Noah op dat moment niet in staat was om te staan. Rond 02.00 uur verliet de acteur het uitgaansgebied.

Ontdek meer