'The Masked Singer'-concert komt naar Sportpaleis

Karen Luiken-16 december 2022 om 09:44

Dubbel goed nieuws voor fans van ‘The Masked Singer’. Naast het feit dat er binnenkort een nieuw seizoen start, komt VTM ook met een speciaal concert in het Sportpaleis. Op zaterdag 15 april kunnen liefhebbers genieten van een muzikaal spektakel tijdens ‘The Masked Singer in Concert’.

Tijdens de show duiken verschillende publieksfavorieten op. Uit de voorgaande twee seizoenen, maar ook uit het aankomende seizoen. Sommigen zijn al ontmaskerd, anderen nog niet. Het publiek krijgt dus een zeldzame kans om de ontmaskerde zangers live aan het werk te zien en extra tips te sprokkelen.

Tickets voor het concert gaan vanaf woensdag 21 december om 12.00 uur in de verkoop via de website van VTM.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Ontdek meer