Pakkend: Ellen DeGeneres reageert op overlijden tWitch

Dieter Blarinckx-16 december 2022 om 09:18

Eerder deze week werd het internet even opgeschrikt door de plotse dood van tWitch, de vaste dj van Ellen Degeneres in ‘The Ellen DeGeneres Show’. En zij reageerde nu via sociale media op het pakkende nieuws.

De twee waren de beste maatjes. Dj tWitch was immers een vaste waarde van de populaire talkshow, en dus wou Ellen hem ook op gepaste wijze eren met enkele lieve en hartverwarmende woorden:

"Ik ben er kapot van. tWitch was pure liefde en licht. Hij was mijn familie, en ik hield van hem met heel mijn hart. Ik zal hem missen. Stuur alsjeblieft je liefde en steun naar Allison en zijn prachtige kinderen - Weslie, Maddox en Zaia", klinkt het in een eerste bericht.

Daarna deelde ze nog een video uit de oude doos waarin ze tWitch verrast met een emotioneel eerbetoon tijdens 'The Ellen DeGeneres Show'. Ook bij deze video schreef ze een korte boodschap:

"Wat ik nu wil doen is denken aan alle liefde en plezier die ik had met tWitch. Hij bracht zoveel vreugde in mijn leven. Ik weet dat hij ook vreugde bracht in het jouwe. Ik ga enkele van mijn favoriete momenten met hem delen."

Stephen Boss (de echte naam van tWitch) overleed afgelopen woensdag. Het onderzoek is nog volop bezig, maar alles wijst op zelfmoord. Hij werd amper 40 jaar oud.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer