Pakkend: Ellen DeGeneres reageert op overlijden tWitch

Dieter Blarinckx-16 december 2022 om 09:18

Eerder deze week werd het internet even opgeschrikt door de plotse dood van tWitch, de vaste dj van Ellen Degeneres in ‘The Ellen DeGeneres Show’. En zij reageerde nu via sociale media op het pakkende nieuws.

De twee waren de beste maatjes. Dj tWitch was immers een vaste waarde van de populaire talkshow, en dus wou Ellen hem ook op gepaste wijze eren met enkele lieve en hartverwarmende woorden:

"Ik ben er kapot van. tWitch was pure liefde en licht. Hij was mijn familie, en ik hield van hem met heel mijn hart. Ik zal hem missen. Stuur alsjeblieft je liefde en steun naar Allison en zijn prachtige kinderen - Weslie, Maddox en Zaia", klinkt het in een eerste bericht.

Daarna deelde ze nog een video uit de oude doos waarin ze tWitch verrast met een emotioneel eerbetoon tijdens 'The Ellen DeGeneres Show'. Ook bij deze video schreef ze een korte boodschap:

"Wat ik nu wil doen is denken aan alle liefde en plezier die ik had met tWitch. Hij bracht zoveel vreugde in mijn leven. Ik weet dat hij ook vreugde bracht in het jouwe. Ik ga enkele van mijn favoriete momenten met hem delen."

Stephen Boss (de echte naam van tWitch) overleed afgelopen woensdag. Het onderzoek is nog volop bezig, maar alles wijst op zelfmoord. Hij werd amper 40 jaar oud.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer