Jamie-Lee Six en Nicolas Caeyers krijgen helse opdracht in 'Code van Coppens'

Karen Luiken-16 december 2022 om 07:56

Mathias en Staf Coppens krijgen aanstaande zondag leuk bezoek tijdens een nieuwe aflevering van ‘Code van Coppens’. Jamie-Lee Six, Nicolas Caeyers, Leen Dendievel en Ian Thomas worden in duo’s naar een tienerkamer gestuurd met allemaal hetzelfde doel: zo snel mogelijk ontsnappen.

De tienerkamers zijn omgebouwd tot de meest verschrikkelijke tienerkamers ooi. Penetrante luchtjes, optische illusies, een verkleiningsmachine en heel veel rotzooi. De vier deelnemers krijgen het allemaal voor hun kiezen.

Om het nog een tikkeltje erger te maken worden Jamie-Lee, Nicolas, Leen en Ian geconfronteerd met allerlei vuile zakdoekjes en moeten ze zich verkleden in levende spermatozoïeden om de Code van Coppens te kunnen breken.

Gaat dit lukken? Je ziet het zondag!

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer