Jade ging vreemd: drie boys op een avond

Dieter Blarinckx-15 december 2022 om 15:02

De break-up tussen Gio en Jade zindert nog volop na, en ook de roddelpers smult natuurlijk van dit juicy nieuws. En nu zouden er nog meer details over de reden achter de break-up bekend zijn: Jade ging vreemd.

De Nederlandse pers is er immers van overtuigd dat niet enkel Gio Jade bedroog met Danique Hosmar, maar dat Jade ook Gio meermaals bedroog. Zo beweert de Nederlandse roddelkoningin Yvonne dat Jade seks heeft gehad met Sem Van Dijk (de zoon van Wendy Van Dijk). Maar blijkbaar was er zelfs nog meer aan de hand.

Yvonne zou namelijk heel wat berichtjes gekregen hebben van Nederlanders die Jade hebben zien kussen met drie verschillende boys op één avond in het Rotterdamse nachtleven. Dat juicy nieuws bracht Yvonne ook in haar stories op insta.

Een reactie van zowel Gio als Jade blijft voorlopig nog uit...

Perkamentus (82) overleden

Joyce Vander Auwera-28 september 2023 om 12:10

De entertainmentwereld rouwt om het verlies van de getalenteerde acteur Michael Gambon, die op 82-jarige leeftijd in het ziekenhuis is overleden. Zijn familie bracht dit trieste nieuws naar buiten via een verklaring aan de Britse pers. Gambon was een bekend gezicht in films zoals 'Fantastic Mr. Fox' en de onvergetelijke 'Harry Potter'-reeks.

Bij het grote publiek zal hij voor altijd herinnerd worden als de charismatische Albus Dumbledore, ofwel Albus Perkamentus, in maar liefst zes 'Harry Potter'-avonturen. Hij nam deze iconische rol over na het onverwachte overlijden van Richard Harris na de eerste twee films.

Volgens zijn familie is Gambon in het ziekenhuis omringd door zijn geliefden ingeslapen. Zijn uitmuntende carrière, die meer dan zes decennia omspande, bevatte meer dan 150 onvergetelijke optredens in films en series.

De legendarische acteur begon zijn reis in de wereld van het theater naast niemand minder dan Laurence Olivier. Hij was een van de oprichters van het Royal National Theatre. In de loop van zijn leven heeft hij talloze prestigieuze prijzen ontvangen, waaronder drie Olivier Awards, twee Screen Actors Guild Awards en vier BAFTA's. In 1998 werd hij geridderd door koningin Elizabeth II, als eerbetoon aan zijn opmerkelijke en invloedrijke bijdrage aan de Britse cultuur.

'Love Island'-sterren Gianni en Eilish verbreken relatie

Karen Luiken-28 september 2023 om 05:52

‘Love Island’-sterren Gianni en Eilish hebben een punt achter hun relatie gezet. De Vlaamse en Nederlandse waren twee jaar samen.

Het koppel maakt het nieuws bekend via Instagram. “Soms is liefde houden van en ook los laten, en dit is wat wij gaan doen”, aldus Eilish. “Wij houden nog steeds heel erg veel van elkaar en gaan daarom als goede vrienden uit elkaar.”

Eilish schrijft dat het voor beiden een grote klap is, eentje die ze allebei op hun eigen tempo moeten verwerken. “Wij willen dit persoonlijk met jullie delen voordat er roddels de ronde in zouden gaan.”

De twee leerden elkaar in 2020 geleden kennen tijdens ‘Love Island’. Ze waren van dat seizoen het langst samen.

Ontdek meer