Jade ging vreemd: drie boys op een avond

Dieter Blarinckx-15 december 2022 om 15:02

De break-up tussen Gio en Jade zindert nog volop na, en ook de roddelpers smult natuurlijk van dit juicy nieuws. En nu zouden er nog meer details over de reden achter de break-up bekend zijn: Jade ging vreemd.

De Nederlandse pers is er immers van overtuigd dat niet enkel Gio Jade bedroog met Danique Hosmar, maar dat Jade ook Gio meermaals bedroog. Zo beweert de Nederlandse roddelkoningin Yvonne dat Jade seks heeft gehad met Sem Van Dijk (de zoon van Wendy Van Dijk). Maar blijkbaar was er zelfs nog meer aan de hand.

Yvonne zou namelijk heel wat berichtjes gekregen hebben van Nederlanders die Jade hebben zien kussen met drie verschillende boys op één avond in het Rotterdamse nachtleven. Dat juicy nieuws bracht Yvonne ook in haar stories op insta.

Een reactie van zowel Gio als Jade blijft voorlopig nog uit...

Justin Timberlake had bij arrestatie 'één martini op'

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:36

Justin Timberlake is weer vrij na zijn arrestatie voor het rijden onder invloed. Verschillende Amerikaanse media melden dat de zanger naar eigen zeggen één martini had gedronken toen hij werd gepakt.

Justin reed maandagavond in het New Yorkse dorp Sag Harbor toen hij door de politie werd gearresteerd. Dat gebeurde nadat hij een stopteken had genegeerd en op de verkeerde weghelft reed.

De politie schrijft in een rapport dat Justin naar alcohol rook, wankel op zijn benen stond, langzaam praatte en bloeddoorlopen ogen had. Justin zelf beweerde echter slechts één martini te hebben gedronken.

De zanger heeft een nacht in de politiecel doorgebracht en mocht daarna weer naar huis. Op 26 juli moet hij voor de rechter verschijnen.

EOTB-ster Ayleen heeft eerste filmrol te pakken

Karen Luiken-19 juni 2024 om 07:17

Ayleen uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ blijft haar fans verrassen. Een paar weken geleden maakte ze bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Nu deelt ze een nieuwtje van een heel ander kaliber: ze heeft een rol te pakken in een film!

Via Instagram maakt Ayleen bekend dat ze deze zomer te zien zal zijn in de Nederlandse film ‘Loverboy: Emoties Uit’. “Ik heb superleuk nieuws”, aldus de realityster. “Ik mag eindelijk bekendmaken dat ik een rol heb in een film. Ik heb al wat acteerervaring, maar dit was de eerste keer in een film en ik ben hier zoo blij mee en superdankbaar voor.”

‘Loverboy: Emoties Uit’ gaat over de alleenstaande vader Terrance die zijn 9-jarige dochter probeert te behoeden voor een uithuisplaatsing van jeugdbescherming. Hij raakt verstrikt in een levensgevaarlijk dilemma als hij een torenhoge straatschuld moet afbetalen bij een beruchte mensenhandelaar. Maar omdat hij het geld niet kan terugbetalen, wordt Terrance gedwongen om zijn schuld af te lossen door drie onschuldige jonge vrouwen seksueel uit te buiten. Als hij niet binnen de opgedragen tijdslimiet slaagt, volgen er meedogenloze consequenties.

Ontdek meer