Win een duoticket voor Project X!

Lola Obasuyi Van Acker-15 december 2022 om 11:00

Het is weer bijna zover. Op vrijdag 23 december staan we terug met z'n allen te feesten tijdens Project X in Brielpoort, Deinze en de line-up ziet er opnieuw veelbelovend uit met onder andere; Jebroer, 5NAPBACK, Mark with a K & meer. Klinkt als het perfecte feestje, toch?

Heb jij nog geen tickets kunnen bemachtigen? No worries want wij mogen 10 duotickets weggeven. Het enige wat je moet doen is het onderstaande formulier invullen. Veel succes en misschien tot dan!

WIN: Duoticket voor Red Bull Study Club op 10/01 in Leuven!

Joyce Vander Auwera-21 december 2022 om 16:14- Foto:

Red Bull Content Pool

YES, de Red Bull Study Club is he-le-maal back in business. Vergeet je eigen bureau, kot, bibliotheek of andere saaie ruimte en kom 24/24 uur studeren in een nachtclub!

Van 10 tot 12 januari is het de beurt aan Barvista in Leuven. Daar kan jij, en een vriend(in), komen studeren aan de TAGMAG-tafel! Wil jij heel graag eens studeren in een superleuke omgeving, waar je je een breuk lacht in de lachclub én de dag kan afsluiten met een silent disco op de beats van dj 5NAPBACK?!

Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet studeer jij binnenkort samen met Jaël Ost, Kobe Peeters en Martijn Spaepen! Opgelet, je gaat studeren plots wel héél leuk vinden. 🤩

PS: De plaatsen zijn erg gegeerd en vliegen de deur uit. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Dan kan je gratis inschrijven via deze link, ook voor de Red Bull Study Club in Brussel van 3 tot 5 januari.

Red Bull Content Pool

Red Bull Content Pool

Win waardebon van 500 euro bij JD Sports!

Joyce Vander Auwera-12 december 2022 om 14:30- Foto:

Sven Van Alboom

JD Sports is dé winkel voor elke sneakerfreak en voor wie houdt van street fashion. JD zorgt dit jaar voor een magische kerst, dat is zeker! De hele maand december viert JD de magie van kerst via de campagne 'King of the Game' en ook TAGMAG Insider Clémentine is totally in love met haar outfit van JD!

Wil jij Clé haar look, een coole outfit voor het nieuwe jaar of gewoon je sneakercollectie uitbreiden met leuke kerstcadeaus aan jezelf? It's your lucky day!

Doe snel mee met onderstaande wedstrijd en wie weet win jij een waardebon van maar liefst 500 euro! 🎁 Die is geldig op de volledige JD Sports website of kies je items in store.

Veel succes! En happy holidays🎄

Deze wedstrijd werd afgesloten op woensdag 21/12 om 10u.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ontdek meer