Zien: eerste teaser van 'Scream VI' gedropt

Dieter Blarinckx-15 december 2022 om 08:23

Horrorfans, deze is voor jullie! Want na het succes van de ‘Scream’-reboot van vorig jaar, staat deel zes ook al op ons te wachten. En zopas werd daar de eerste teaser van gedropt !

In ‘Scream VI’ gaan de overlevenden van de moorden van Ghostface uit de vorige film de straten van New York City op. In de teaser bevindt deze groep overlevenden zich in een metro op Halloween, wanneer ze denken Ghostface weer te zien.

De hoofdrollen zullen wederom gespeeld worden door Jenna Ortega, Melissa Barrera, Mason Gooding en natuurlijk ‘Scream’-legende Courteney Cox.

‘Scream VI’ zal vanaf maart 2023 te zien zijn in de bioscoop.

Check de teaser hieronder:

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer