Zien: eerste teaser van 'Scream VI' gedropt

Dieter Blarinckx-15 december 2022 om 08:23

Horrorfans, deze is voor jullie! Want na het succes van de ‘Scream’-reboot van vorig jaar, staat deel zes ook al op ons te wachten. En zopas werd daar de eerste teaser van gedropt !

In ‘Scream VI’ gaan de overlevenden van de moorden van Ghostface uit de vorige film de straten van New York City op. In de teaser bevindt deze groep overlevenden zich in een metro op Halloween, wanneer ze denken Ghostface weer te zien.

De hoofdrollen zullen wederom gespeeld worden door Jenna Ortega, Melissa Barrera, Mason Gooding en natuurlijk ‘Scream’-legende Courteney Cox.

‘Scream VI’ zal vanaf maart 2023 te zien zijn in de bioscoop.

Check de teaser hieronder:

Doodeng: de nieuwe trailer van horror 'The Boogeyman'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 06:36

Er staat een nieuwe horror op de filmagenda. Begin juni komt ‘The Boogeyman’ uit, een verhaal dat gebaseerd is op een boek van Stephen King. In een nieuw verschenen trailer is alvast een kleine glimp te zien.

‘The Boogeyman’ gaat over de middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer, die onlangs hun moeder zijn verloren. Van hun vader Will, een therapeut, krijgen ze niet veel steun. Een pijn die alleen nog maar erger wordt als een wanhopige patiënt onverwachts bij hen thuis opduikt en een angstaanjagend bovennatuurlijk iets achterlaat, waarmee de familie de stuipen op het lijf wordt gejaagd.

De cast bestaat uit onder anderen Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hameliton en David Dastmalchain.

Tweede 'Batman' komt pas in 2025

Karen Luiken-01 februari 2023 om 06:24

Het geduld van fans van ‘Batman’ wordt flink op de proef gesteld. Het vervolg op de film met Robert Pattinson komt pas in 2025 uit. Dat heeft filmproducent Warner Bros. bekendgemaakt.

Er is al een exacte releasedatum. Op 3 oktober 2025, over 975 dagen, zien we hoe Robert Pattinson opnieuw in de huid kruipt van de superheld. Matt Reeves keert terug als regisseur. Over het plot zijn helaas nog geen details bekend.

Naast deze film is er ook een ander project over Batman in de maak. Producenten James Gunnen Peter Safran werken aan een film over Batman en zijn sidekick Robin. Er wordt nog gezocht naar een geschikte hoofdrolspeler.

Ontdek meer