Derde (en laatste) seizoen 'Young Royals' bevestigd

Karen Luiken-15 december 2022 om 07:54

Het bericht zat er al een tijdje aan te komen, maar is nu dan ook eindelijk officieel: er komt een derde (en helaas ook meteen laatste) seizoen van ‘Young Royals’.

De aankondiging werd door Netflix op Twitter gedeeld en vervolgens dubbel bevestigd door Lisa Ambjörn, schrijver van de show. “Ik heb me altijd voorgesteld dat ‘Young Royals’ in drie delen wordt verteld”, zegt ze tegen Gay Times. “Vanwege de toewijding van de fans aan ons verhaal, krijgen we nu de kans om het laatste deel te vertellen.”

Over de verhaallijn of invulling van de cast is helaas nog niks bekend, maar we krijgen ongetwijfeld te zien hoe het liefdesverhaal tussen Wilhelm en Simon verdergaat. Daarover later vast meer!

'Big Brother'-finalisten doen leuke ontdekking

Karen Luiken-31 maart 2023 om 13:43

De laatste dagen gebeurden er heel veel bijzondere dingen in het 'Big Brother'-huis. Er werd een groot feest georganiseerd, ontbijt klaargemaakt, en overal in het huis werden pingpongballen verstopt. Als de bewoners ontdekken dat dit gedaan is door hun ex-medebewoners, geloven ze hun ogen niet.

Iconische Efteling-attractie krijgt nieuwe soundtrack

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 13:03

Groot nieuws voor de pretparkfans hier, want het Nederlandse themapark Efteling gaat de bekende en iconische attractie 'Carnaval Festival' een nieuwe soundtrack geven. Dat maakte het park zelf bekend met een leuke en interessante video op YouTube.

"Er gaat iets spannends gebeuren! De Efteling kiest voor een nieuwe sound in 'Carnaval Festival'. De iconische attractie waarin Jokie & Jet een reis rond de wereld maken, krijgt na 39 jaar een muzikale update", klinkt het bij de video op het YouTube-kanaal van het park.

De Efteling werkte hiervoor samen met het DJ duo Lucas & Steve. De opdracht: een geluid creëren dat meer past in het tijdsbeeld van vandaag: sneller, energieker en verrassender. En dat is gelukt! Vanaf aanstaande zaterdag beleeft iedereen in 'Carnaval Festival' deze nieuwe muziek met daarbij een aangepaste snelheid van de rit.

Check de video met meer uitleg hieronder:

Ontdek meer