Derde (en laatste) seizoen 'Young Royals' bevestigd

Karen Luiken-15 december 2022 om 07:54

Het bericht zat er al een tijdje aan te komen, maar is nu dan ook eindelijk officieel: er komt een derde (en helaas ook meteen laatste) seizoen van ‘Young Royals’.

De aankondiging werd door Netflix op Twitter gedeeld en vervolgens dubbel bevestigd door Lisa Ambjörn, schrijver van de show. “Ik heb me altijd voorgesteld dat ‘Young Royals’ in drie delen wordt verteld”, zegt ze tegen Gay Times. “Vanwege de toewijding van de fans aan ons verhaal, krijgen we nu de kans om het laatste deel te vertellen.”

Over de verhaallijn of invulling van de cast is helaas nog niks bekend, maar we krijgen ongetwijfeld te zien hoe het liefdesverhaal tussen Wilhelm en Simon verdergaat. Daarover later vast meer!

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer