Stephen 'tWitch' Boss, dj in Ellen DeGeneres-show, overleden

Karen Luiken-14 december 2022 om 17:13

Stephen ‘tWitch’ Boss, de dj van ‘The Ellen DeGeneres Show’, is overleden. Hij is slechts veertig jaar oud geworden.

De vrouw van Stephen, Allison Holker, doet tegenover TMZ haar verhaal. “Stephen verlichtte elke kamer waar hij binnenstapte. Familie, vrienden en de gemeenschap gingen boven alles. Hij was de ruggengraat van onze familie, de beste echtgenoot en vader, en een inspiratie voor zijn fans.”

Allison zegt dat ze Stephen ontzettend gaat missen en dat er geen dag voorbij zal gaan dat er niet aan hem gedacht wordt. “Stephen, we houden van je, we missen je. Ik zal altijd de laatste dans voor je bewaren.” Over een doodsoorzaak wordt niet gepraat, maar verschillende media melden dat het om zelfmoord zou gaan.

Stephen begon in 2014 als dj bij de show van Ellen en bleef bij haar tot de show in mei 2022 eindigde. In 2020 werd hij uitvoerend producent van het programma.

JADE van Little Mix lost eerste solosingle

Chelsy Vanlerberghe-19 juli 2024 om 13:12

JADE, oftewel Jade Thirlwall van girlband Little Mix, heeft vandaag haar eerste solosingle uitgebracht: 'Angel of My Dreams'. Ze trakteerde haar fans ook meteen op een bijhorende music video.

Het gaat over haar haat-liefdeverhouding met de popindustrie, waar ze sinds 2011 middenin zit.

“Ik wilde geen veilig eerste nummer uitbrengen, dat was echt belangrijk voor mij,” zegt JADE. “Ik wil laten zien wie ik ben als soloartiest. Ik wil dat mensen het horen en denken 'wat is dit voor een nummer?'. Mijn grootste nachtmerrie is dat iemand mijn nummer hoort en zegt 'dat is wel leuk'.”

In de teksten wilde JADE terugkijken op haar tijd in een industrie die haar zowel enorme hoogtepunten als diepe dalen heeft gebracht. “Het gaat over hoe geobsedeerd ik ben met de industrie – dus er zijn teksten zoals 'love when you call me a star' – maar er is ook de donkere kant die daarbij hoort. Het is niet zo glamoureus als het lijkt", legt ze uit.

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Ontdek meer