Stephen 'tWitch' Boss, dj in Ellen DeGeneres-show, overleden

Karen Luiken-14 december 2022 om 17:13

Stephen ‘tWitch’ Boss, de dj van ‘The Ellen DeGeneres Show’, is overleden. Hij is slechts veertig jaar oud geworden.

De vrouw van Stephen, Allison Holker, doet tegenover TMZ haar verhaal. “Stephen verlichtte elke kamer waar hij binnenstapte. Familie, vrienden en de gemeenschap gingen boven alles. Hij was de ruggengraat van onze familie, de beste echtgenoot en vader, en een inspiratie voor zijn fans.”

Allison zegt dat ze Stephen ontzettend gaat missen en dat er geen dag voorbij zal gaan dat er niet aan hem gedacht wordt. “Stephen, we houden van je, we missen je. Ik zal altijd de laatste dans voor je bewaren.” Over een doodsoorzaak wordt niet gepraat, maar verschillende media melden dat het om zelfmoord zou gaan.

Stephen begon in 2014 als dj bij de show van Ellen en bleef bij haar tot de show in mei 2022 eindigde. In 2020 werd hij uitvoerend producent van het programma.

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer