Tweeling lijkt bizar veel op Ariana Grande

Karen Luiken-09 september 2021 om 09:59

Net zoals ieder ander mens heeft ook Ariana Grande lookalikes rondlopen op deze aardbol. Voor de wereldberoemde zangeres is het vinden van die dubbelgangers echter een stuk minder moeilijk dan voor een ‘normaal’ iemand. Sterker nog: ze zijn al gevonden. De tweelingzusjes Mackenna en Taylor Patterson-Hall uit Canada lijken sprekend op de artiest en hebben om die reden tienduizenden volgers op TikTok.

De twee begonnen een paar jaar geleden al met een account op Musical.ly, maar werden pas echt beroemd toen ze de stijl van Ariana Grande overnamen. “We waren al heel lang fan van haar”, zegt Taylor volgens Ladbible. “Naarmate we ouder werden, begonnen we haar stijl te waarderen. Mensen hebben ons altijd verteld dat we op haar lijken. We kozen ervoor om haar stijl over te nemen omdat die vergelijkbaar is met de onze.”

De zusjes gebruiken zelfbruiner om Ariana’s kleurtje te krijgen, dragen haarextensions en kopen altijd dezelfde kleren. “We krijgen veel gemengde reacties op onze look”, vertelt Mackenna. “Sommige mensen steunen ons en zeggen dat we ze inspireren, maar er zijn ook fans van Ariana Grande die ons haten. Ze sturen ons doodsbedreigingen en zeggen dat er iets mis met ons is. We begrijpen niet waarom. De keuzes die wij maken in make-up en kleding doen niemand pijn.”

Toch heeft het uiterlijk van het duo ook veel positieve kanten. Taylor en Mackenna hebben op TikTok bijna 43.000 volgers en deden bovendien al verschillende samenwerkingen met diverse merken.

Vrouw ontdekt afgehakte vinger in broodje hamburger

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:54

Een vrouw uit Bolivia kreeg onlangs de schrik van haar leven in een fastfoodrestaurant. Toen ze haar tanden in een broodje hamburger zette, kwam ze erachter dat ze op de overblijfselen van een menselijke vinger zat te kauwen.

Het gebeurde vorige week. Estefany Benitez ging op de avond van 12 september naar haar favoriete burgerrestaurant om een hapje te eten. Ze bestelde een broodje hamburger en begon met veel blijdschap aan haar maaltijd. Het duurde echter niet lang voordat haar enthousiasme werd omgezet in walging. Want in plaats van dat ze op een hamburger kauwde, beet ze in een afgehakte vinger.

Dat het inderdaad om menselijk vlees ging, heeft de politie bevestigd. Het blijkt dat een medewerker een deel van zijn wijsvinger had verloren tijdens het bereiden van vlees.

De vrouw deelde haar verhaal (inclusief afschuwelijke foto’s) op haar Facebook-pagina. Ze schrijft dat ze heeft geklaagd bij het restaurant, maar dat het personeel na de vondst van de vinger ‘klanten bleef bedienen alsof er niets was gebeurd’.

Je checkt de foto's hieronder. Kijken op eigen risico.

1
2

Jongen stopt USB-kabel in penis (en dat gaat gruwelijk mis)

Karen Luiken-18 september 2021 om 05:30

Benieuwd naar de lengte van je penis? Wat je ook doet om het ding op te meten, doe in ieder geval niet wat een 15-jarige jongen uit Londen deed. Hij stak een USB-kabel in zijn geslachtsdeel om erachter te komen hoe groot zijn jongeheer was. Met alle gevolgen van dien.

Het experiment van de tiener ging flink mis: de kabel kwam in de knoop en daardoor vast te zitten. Hij deed volgens Daily Mail verschillende pogingen om de kabel te verwijderden, maar dat resulteerde in een behoorlijk bloedbad tijdens het plassen. Zijn familie besloot daarom maar medische hulp in te schakelen.

De jongen is naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar slaagde het personeel er niet in om de kabel eruit te trekken. Zelfs niet met speciaal gereedschap. Er zat daarom niets anders op dan het slachtoffer - dat toegaf de kabel te hebben ingebracht om zijn penis op te meten - te opereren.

Na het maken van een röntgenfoto is de tiener naar de operatietafel gebracht. Daar kregen artsen het eindelijk voor elkaar de kabel uit de piemel te verwijderen. Een dag later mocht het slachtoffer weer naar huis. Hij heeft er uiteindelijk niks aan over gehouden. Alles werkt weer naar behoren.

Ontdek meer