Tweeling lijkt bizar veel op Ariana Grande

Karen Luiken-09 september 2021 om 09:59

Net zoals ieder ander mens heeft ook Ariana Grande lookalikes rondlopen op deze aardbol. Voor de wereldberoemde zangeres is het vinden van die dubbelgangers echter een stuk minder moeilijk dan voor een ‘normaal’ iemand. Sterker nog: ze zijn al gevonden. De tweelingzusjes Mackenna en Taylor Patterson-Hall uit Canada lijken sprekend op de artiest en hebben om die reden tienduizenden volgers op TikTok.

De twee begonnen een paar jaar geleden al met een account op Musical.ly, maar werden pas echt beroemd toen ze de stijl van Ariana Grande overnamen. “We waren al heel lang fan van haar”, zegt Taylor volgens Ladbible. “Naarmate we ouder werden, begonnen we haar stijl te waarderen. Mensen hebben ons altijd verteld dat we op haar lijken. We kozen ervoor om haar stijl over te nemen omdat die vergelijkbaar is met de onze.”

De zusjes gebruiken zelfbruiner om Ariana’s kleurtje te krijgen, dragen haarextensions en kopen altijd dezelfde kleren. “We krijgen veel gemengde reacties op onze look”, vertelt Mackenna. “Sommige mensen steunen ons en zeggen dat we ze inspireren, maar er zijn ook fans van Ariana Grande die ons haten. Ze sturen ons doodsbedreigingen en zeggen dat er iets mis met ons is. We begrijpen niet waarom. De keuzes die wij maken in make-up en kleding doen niemand pijn.”

Toch heeft het uiterlijk van het duo ook veel positieve kanten. Taylor en Mackenna hebben op TikTok bijna 43.000 volgers en deden bovendien al verschillende samenwerkingen met diverse merken.

Awkward: vrouw belandt in lockdown met blind date

Karen Luiken-14 januari 2022 om 08:11

Denk jij ooit het meest ongemakkelijke afspraakje ooit te hebben gehad? Wacht maar tot je het verhaal van de Chinese Wang hoort. Zij ging op blind date met een man en moest meteen met hem in quarantaine toen bleek dat de volledige stad Zhengzhou direct in volledige lockdown moest.

De date vond vorige week plaats. Omdat Wang ‘behoorlijk oud werd’ hadden haar ouders tien blind dates voor haar geregeld, in de hoop dat ze de ware liefde zou vinden. Eén van de afspraakjes stond gepland voor zondag. Wang vloog van Guangzhou naar Zhengzhou, waar ze bij een onbekende man thuis zou gaan eten.

“Het was prima toen ik kwam”, vertelt de vrouw volgens lokale media. “Maar na het diner, toen ik net op het punt stond te vertrekken, verslechterde de COVID-situatie plotseling.”

Er werd een onmiddellijke lockdown afgekondigd en dat betekende dat Wang vastzat in het huis van de man die ze slechts een paar uur kende. “Het is heel ongemakkelijk en beschaamd om in een appartement te wonen met iemand die je nauwelijks kent”, vervolgt ze. “Hij praat zo weinig als een houten pop.”

De vrouw houdt het internet met een videodagboek op de hoogte van haar ietwat bijzondere avontuur. Het is niet duidelijk hoe lang de lockdown in Zhengzhou nog gaat duren en hoe lang de vrouw dus nog met de man in quarantaine moet blijven.

Vrouw stopt met werken om fulltime 'puppy' te zijn

Karen Luiken-11 januari 2022 om 07:09

Een vrouw is gestopt met haar baan om fulltime 'puppy' te kunnen zijn. Dat doet ze met filmpjes op OnlyFans, waar ze binnen een jaar tijd zo’n 1 miljoen dollar mee heeft verdiend. Jenna Phillips was dus al populair op het platform, maar heeft er nu nóg meer fans bij gekregen door een video die sinds kort viral gaat.

Jenna doet in filmpjes alsof ze een hond is. Ze apporteert, speelt en drinkt water uit kommen. Maar in haar nieuwste video gaat ze nog een stapje verder. Op de beelden, die bijna 15 miljoen keer bekeken zijn, is te zien hoe ze met een riem om haar nek over de grond kruipt. Zodra ze een andere vrouw ziet die zich ook voordoet als een hond, stopt ze met bewegen. De twee staren elkaar aan en blaffen luid.

De passie voor honden is volgens Jenna ontstaan tijdens een ontmoeting met andere ‘pups’, volwassenen die zich voordoen als dieren. “Ik heb geëxperimenteerd met gehoorzaamheidstraining”, vertelde ze in de ‘No Jumper’-show. “Ik heb gekeken hoe het zou zijn om als hond behandeld te worden en heb nooit meer achterom gekeken. Ik voelde me zo in mijn element.”

Ontdek meer