Netflix cancelt 'Warrior Nun' na 2 seizoenen

Nico De Greef-14 december 2022 om 15:41

Slecht nieuws voor fans van de Netflix-serie 'Warrior Nun'. De reeks zal helaas niet terugkeren voor een derde seizoen. Dat maakt Simon Barry, de showrunner van de reeks, bekend op sociale media.

Fans van de Netflix-serie 'Warrior Nun' krijgen treurig nieuws te verwerken: de reeks, die op 10 november zijn tweede seizoen uitbracht, zal niet meer verleng worden volgens showrunner Simon Barry.

"Ik ben er net achter gekomen dat Netflix geen nieuwe seizoen van Warrior Nun meer zal maken. Mijn oprechte waardering voor alle fans die hard hebben gewerkt om deze serie onder de aandacht te brengen, en voor de liefde die jullie mij, de cast en het hele productieteam hebben getoond. Het was een voorrecht om hier deel van uit te maken", schrijft de seriemaker op Twitter. Aan het bericht voegde hij ook een foto van een ondergaande zon toe.

'Warrior Nun' ging over een jonge vrouw, genaamd Eva, die wakker wordt in een mortuarium en ontdekt dat ze deel uitmaakt van een eeuwenoude orde van nonnen die het kwaad op aarde bestrijden.

Helaas heeft Eva de strijd tegen de demonen in het hoofdkwartier van Netflix verloren...

Wanneer mogen we vierde seizoen 'Bridgerton' verwachten?

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:07

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ staat pas een dag in zijn geheel op Netflix, maar toch kunnen we nú al niet wachten tot het vierde seizoen verschijnt. Hoe lang we daar geduld voor moeten hebben? Bereid je voor op een lange zit.

Showrunner Jess Brownell heeft in een interview met The Hollywood Reporter gezegd dat het waarschijnlijk zo’n twee jaar gaat duren voor het vierde seizoen naar Netflix komt. “We werken eraan om de seizoenen sneller uit te brengen, maar het duurt acht maanden om te filmen en dan moet er nog worden gemonteerd en in verschillende talen worden nagesynchroniseerd”, aldus Jess. “En het schrijven duurt ook erg lang, dus we zitten in een tempo van twee jaar. We proberen sneller te zijn, maar ga uit van die tijd.”

Het is nog niet bekend waar, en vooral over wie, het vierde seizoen zal gaan. Maar als we Jess mogen geloven, wordt het een geweldig seizoen. “Ik ben erg enthousiast over wat we aan het schrijven zijn. We zijn bijna aan het einde van het seizoen met onze scripts, en ik heb het gevoel dat het een van mijn beste werken en dat van de schrijvers is. We hebben onze samenwerking goed op elkaar afgestemd en draaien op volle toeren. Ik kan niet wachten tot fans zien wat we voor ze in petto hebben.”

Op deze datum verschijnt achtste seizoen 'Élite'

Karen Luiken-14 juni 2024 om 15:54

Ook zo bang dat het herfstachtige weer van de afgelopen weken de komende tijd nog even aanhoudt? We hebben een oppeppertje voor je. Want mochten de grijze dagen het deze zomer inderdaad winnen van de zonnige, dan hebben we in ieder geval iets te doen. Netflix gooit komende maand het achtste seizoen van ‘Élite’ online!

Het achtste seizoen van ‘Élite’ wordt helaas ook het laatste seizoen. Uit een nieuwe teaser blijkt dat we daarin een oude bekende mogen verwelkomen, en dat is niemand minder dan Nadia. Zij keert na een paar seizoenen terug naar Las Encinas en vergezelt de twee eerder aangekondigde nieuwe castleden Ane Rot en Nino Gallego. Andere acteurs die in de serie spelen, zijn onder anderen Omar Ayuso, Valentina Zenere, André Lamoglia, Carmen Arrufat, Álex Pastrana en Álvaro de Juana.

Het nieuwe seizoen is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

Ontdek meer