‘James De Musical’ komt met liveshow in Lotto Arena

Dieter Blarinckx-14 december 2022 om 13:58

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz want het populaire Play4-programma ‘James De Musical’ trekt binnenkort met een heuse liveshow naar de Antwerpse Lotto Arena!

Noteer alvast 4 februari in jullie agenda, want dan staat James Cooke op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen met een live-versie van zijn superpopulaire en muzikale programma ‘James De Musical’. Gasten van dienst: Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en ook Margriet Hermans.

Maar toch zal het ietsje anders zijn dan in de tv-versie. In ‘James De Musical: Live on Stage’ worden de rollen immers omgedraaid: de gasten zullen optreden in hun eigen musical. Ook zal er nog een mystery guest zijn/haar opwachting maken…

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Ontdek meer