‘James De Musical’ komt met liveshow in Lotto Arena

Dieter Blarinckx-14 december 2022 om 13:58

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz want het populaire Play4-programma ‘James De Musical’ trekt binnenkort met een heuse liveshow naar de Antwerpse Lotto Arena!

Noteer alvast 4 februari in jullie agenda, want dan staat James Cooke op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen met een live-versie van zijn superpopulaire en muzikale programma ‘James De Musical’. Gasten van dienst: Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en ook Margriet Hermans.

Maar toch zal het ietsje anders zijn dan in de tv-versie. In ‘James De Musical: Live on Stage’ worden de rollen immers omgedraaid: de gasten zullen optreden in hun eigen musical. Ook zal er nog een mystery guest zijn/haar opwachting maken…

Meer info & tickets kan je hier vinden.

Op deze datum keert 'Thuis' terug na zomerstop

Karen Luiken-14 juni 2024 om 16:03

Het 29ste seizoen van ‘Thuis’ zit erop. Gisteren werd, vanwege het EK voetbal iets vroeger dan normaal, de allerlaatste aflevering uitgezonden. De reeks liet ons met veel vragen achter, maar wanneer krijgen we daar antwoorden op? Volgens HLN gaat het 2,5 maand duren voor ‘Thuis’ een comeback maakt.

Het slotstuk van ‘Thuis’ was er weer een voor in de boekjes. Een geamputeerd been, een ontplofte boot, een valse agent, drugsgeweld en veel verrassende koppels. We zullen deze seizoensfinale niet snel vergeten. Maar we zitten ook met vragen. Want worden Lowie en Silke officieel een koppel? Gaat Marianne naar de gevangenis? Is Robin voorgoed verlost van Gregory? Wie werd er neergeschoten? En wie loste de schoten? Wat zijn Abel en zijn vrienden van plan met Britt? Zetten Peter en Christine een volgende stap in hun relatie? En tot slot: krijgt Tamara haar kleine Leo terug?

We zien het vanaf maandag 2 september, als het 30ste seizoen van ‘Thuis’ van start gaat.

VTM zoekt kandidaten voor nieuwe quizshow

Karen Luiken-14 juni 2024 om 09:04

VTM krijgt er binnenkort een gloednieuwe quizshow bij. In ‘The Floor’ nemen honderd mensen het tegen elkaar op in spannende duels. And guess what? Jij kan een van die deelnemers zijn! Er wordt gezocht naar kandidaten.

In ‘The Floor’ staan honderd deelnemers allemaal op een eigen vlak op een gigantische quizvloer. De spelregels zijn simpel: een kandidaat daagt een tegenspeler in een aangrenzend vak uit voor een quizduel. De winnaar wint het vak, de verliezer verlaat ‘The Floor’. Wie is in de laatste aflevering de grote winnaar en wint een geldprijs?

Om deel te nemen aan ‘The Floor’ is een brede algemene kennis vereist. Denk jij aan die eis te voldoen? Je kunt je inschrijven via de website van VTM.

Het is nog niet bekend wanneer ‘The Floor’ op televisie wordt uitgezonden.

Ontdek meer