‘James De Musical’ komt met liveshow in Lotto Arena

Dieter Blarinckx-14 december 2022 om 13:58

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizz want het populaire Play4-programma ‘James De Musical’ trekt binnenkort met een heuse liveshow naar de Antwerpse Lotto Arena!

Noteer alvast 4 februari in jullie agenda, want dan staat James Cooke op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen met een live-versie van zijn superpopulaire en muzikale programma ‘James De Musical’. Gasten van dienst: Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en ook Margriet Hermans.

Maar toch zal het ietsje anders zijn dan in de tv-versie. In ‘James De Musical: Live on Stage’ worden de rollen immers omgedraaid: de gasten zullen optreden in hun eigen musical. Ook zal er nog een mystery guest zijn/haar opwachting maken…

Meer info & tickets kan je hier vinden.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Sneak preview: Verhulstjes scoren bijzondere accessoire

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:13

Vanavond weer een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De familie is op reis en bij elke reis hoort natuurlijk een souvenir. Meestal koop je een standaard cadeautje zoals een magneet, shotglaasje of ander nietsnuttig ding. Maar Viktor niet. Hij verwent zichzelf met een neushaartrimmer, een cadeautje dat ook Gert kan bekoren. Sneak preview!