Twaalfde seizoen 'D5R' wordt laatste

Karen Luiken-14 december 2022 om 12:00

Goed en slecht nieuws over ‘D5R’. Het goede nieuws is dat er een twaalfde seizoen op komst is, het slechte nieuws is dat dit twaalfde seizoen ook meteen het laatste zal zijn. Er komt na jaren een einde aan de populaire jongerenreeks.

‘D5R’ is al vanaf 2014 te zien en volgt de avonturen van Amber, Kyra, Leyla, Vincent en Wout terwijl ze opgroeien. Momenteel zitten de personages in de laatste fase van hun studententijd en daarmee komt er helaas ook een einde aan de reeks.

In het twaalfde seizoen krijgen we te zien hoe Wout uitzoekt wat hij met zijn toekomst wil doen. Vincent wordt slachtoffer van gaybashing en vindt het moeilijk om zijn weg terug te vinden na het verlies van Jonas. Kyra, Leyla en Amber worden gestalkt en tot overmaat van ramp moet Kyra ook nog eens keihard haar best doen om haar prille relatie in stand te houden.

De nieuwe (en laatste) afleveringen zijn vanaf 21 december te zien op Streamz.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer