Twaalfde seizoen 'D5R' wordt laatste

Karen Luiken-14 december 2022 om 12:00

Goed en slecht nieuws over ‘D5R’. Het goede nieuws is dat er een twaalfde seizoen op komst is, het slechte nieuws is dat dit twaalfde seizoen ook meteen het laatste zal zijn. Er komt na jaren een einde aan de populaire jongerenreeks.

‘D5R’ is al vanaf 2014 te zien en volgt de avonturen van Amber, Kyra, Leyla, Vincent en Wout terwijl ze opgroeien. Momenteel zitten de personages in de laatste fase van hun studententijd en daarmee komt er helaas ook een einde aan de reeks.

In het twaalfde seizoen krijgen we te zien hoe Wout uitzoekt wat hij met zijn toekomst wil doen. Vincent wordt slachtoffer van gaybashing en vindt het moeilijk om zijn weg terug te vinden na het verlies van Jonas. Kyra, Leyla en Amber worden gestalkt en tot overmaat van ramp moet Kyra ook nog eens keihard haar best doen om haar prille relatie in stand te houden.

De nieuwe (en laatste) afleveringen zijn vanaf 21 december te zien op Streamz.

Shrek verdwijnt van Netflix en Streamz

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 08:33

Slecht nieuws voor Shrek-fans! De films verdwijnen deze maand van Netflix en Streamz. Je hebt nog tot 17 mei om de avonturen van de groene Oger en zijn vrienden (nu ja, vrienden...) te bingen.

De film, die een cult classic is geworden sinds de release in 2001, is geliefd bij jong en oud vanwege zijn humor, hartverwarmende boodschap en iconische personages. Helaas moeten Netlix-abonnees nu afscheid nemen van Shrek, Fiona, Donkey en de rest van de sprookjesfiguren.

Disney+ deelt nieuwe poster van ‘The Kardashians’

Karen Luiken-03 mei 2024 om 07:12

Disney+ heeft een nieuwe trailer gedeeld van het aankomende vijfde seizoen van ‘The Kardashians’. De realityserie keert deze maand terug met nieuwe afleveringen.

In ‘The Kardashians’ krijgen kijkers een exclusief kijkje achter de schermen. Van het witte doek tot babygeluk: de familie blijft de verwachtingen overtreffen in al wat ze ondernemen. De camera's draaien terwijl Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie navigeren door een strijdlustige zussendynamiek, allemaal onder het toeziend oog van ieders favoriete matriarch, Kris.

Het vijfde seizoen van de reeks gaat op 23 mei in première bij Disney+.

Ontdek meer