Netflix deelt bloopers van 'Wednesday'

Dieter Blarinckx-14 december 2022 om 09:41

De hitserie ‘Wednesday’ op Netflix is een groot succes. Overal zie je wel dingen passeren over de duistere nieuwe serie van regisseur Tim Burton. Vooral op sociale media is de serie een hype. En nu deelde Netflix de officiële bloopers van het eerste seizoen.

Netflix dropte op YouTube nu de grappige bloopers waarin we duidelijk merken dat ook hoofdrolspeelster Jenna Ortega niet altijd even serieus kan blijven! En dat heeft zijn effect blijkbaar, want de bloopers werden ondertussen al meer dan 5 miljoen keer bekeken.

De serie staat nog maar zo’n drie weken op Netflix maar is nu al een van de meest succesvolle en meest besproken series ooit. Het is zelfs officieel de derde best bekeken serie ooit op Netflix. ‘Stranger Things’ en ‘DAHMER’ gaan ‘Wednesday’ nog voor.

Check de leuke bloopers hier:

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Ontdek meer