Zien: nieuwe trailer van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Dieter Blarinckx-14 december 2022 om 09:35

Fans van de ‘Spider-Man’-franchise zijn door het dolle heen, want gisteren werd de spiksplinternieuwe trailer van ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’-gedropt. En die ziet er meganice uit!

‘Across the Spider-Verse’ is het langverwachte vervolg op de immens populaire animatiefilm ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ uit 2018 en zet het verhaal van Peter Parker en Miles Morales verder.

Deze nieuwe beelden onthullen helaas nog niet zoveel. Zo horen we een gesprek dat Miles heeft met zijn moeder. Ze vertelt hem goed voor zichzelf te zorgen. Ondertussen neemt Gwen hem mee door een portaal en komen ze in een wereld gevuld met heel veel Spider-varianten, die vervolgens de aanval hebben gemunt op het duo. De trailer eindigt met een gevecht tussen Miles en Spider-Man 2099.

Voorlopig staat ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ gepland voor een bioscooprelease in juni 2023.

Check de gloednieuwe trailer hieronder:

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer