Zien: nieuwe trailer van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse'

Dieter Blarinckx-14 december 2022 om 09:35

Fans van de ‘Spider-Man’-franchise zijn door het dolle heen, want gisteren werd de spiksplinternieuwe trailer van ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’-gedropt. En die ziet er meganice uit!

‘Across the Spider-Verse’ is het langverwachte vervolg op de immens populaire animatiefilm ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ uit 2018 en zet het verhaal van Peter Parker en Miles Morales verder.

Deze nieuwe beelden onthullen helaas nog niet zoveel. Zo horen we een gesprek dat Miles heeft met zijn moeder. Ze vertelt hem goed voor zichzelf te zorgen. Ondertussen neemt Gwen hem mee door een portaal en komen ze in een wereld gevuld met heel veel Spider-varianten, die vervolgens de aanval hebben gemunt op het duo. De trailer eindigt met een gevecht tussen Miles en Spider-Man 2099.

Voorlopig staat ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ gepland voor een bioscooprelease in juni 2023.

Check de gloednieuwe trailer hieronder:

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Laatste trailer 'Deadpool & Wolverine' verschenen

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:15

Slechts een paar dagen voordat ‘Deadpool & Wolverine’ op het witte doek verschijnt, heeft Marvel nog een cadeautje voor alle fans. Het entertainmentbedrijf heeft de allerlaatste trailer van de langverwachte film gedropt.

Zo’n zes jaar na het verschijnen van de laatste ‘Deadpool’-film keert de superheld terug met een nieuw verhaal. Dit keer krijgt hij hulp in zijn strijd tegen het kwaad en slaat hij de handen ineen met oude bekende Wolverine.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Ontdek meer