In dit Belgische kustplaatsje vindt deze maand een hondenfestival plaats

Karen Luiken-09 september 2021 om 06:59

Hondenbaasjes, mensen die obsessed zijn door doggo’s en iedereen die van plan is een keffertje in huis te halen, opgelet: eind deze maand is Middelkerke de absolute place to be. Daar wordt in het weekend van 25 en 26 september een hondenfestival georganiseerd. En jij kan daarbij zijn.

Het strand van Middelkerke wordt twee dagen lang gereserveerd voor bezoekers van het hondenfestival. Wat je daarvan mag verwachten? Denk aan een immens grote hondenmarkt met meer dan 150 kraampjes, wandelingen door de duinen of een heus speeldorp voor honden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hondenshows, dogfrisbee en het grote aantal aanwezige attracties.

Het festival, waar mogelijk duizenden honden op af komen, is geheel gratis. Heel veel reden om niet aanwezig te zijn, heb je dus niet. Want zeg nou zelf: wie houdt er niet van knuffels, natte lebbers en fluffiness?

(Photo by Oscar Sutton on Unsplash)

Deze uitvinding is ideaal voor rommelige (studenten)kamers

Karen Luiken-22 september 2021 om 07:24

Ligt jouw slaapkamer ook altijd vol met rotzooi? Een boxer hier, een sokje daar. Eigenlijk is het onmogelijk om nog naar je bed te lopen zonder over vuile was te hoeven stappen. Voor iedereen bij wie dit als een herkenbaar probleem klinkt, hebben we de ideale oplossing gevonden.

Maak kennis met Kik-Fix, een uitvinding die jou gaat helpen met al je rommelige problemen. Het is een wasmand die je niet alleen onder je bed kan schuiven (en waar je dus geen ruimte voor hoeft te maken), maar ook nog eens leuk in gebruik is. Alle vuile onderbroeken, sokken en andere kledingstukken die op je kleine studentenvloertje liggen, schop je gewoon in de mand. Je hoeft er niet eens voor door je knieën te gaan.

Een filmpje van de Kik-Fix dat op TikTok is gezet, gaat inmiddels viral. De beelden zijn binnen één dag al meer dan tien miljoen keer bekeken. Dat belooft veel goeds!

Man bestelt McNuggets maar krijgt dít...

Karen Luiken-21 september 2021 om 08:36

Bestel je met veel honger een portie kipnuggets bij de McDonald’s, kom je thuis met een bakje augurken. Het overkwam de 27-jarige Stuart uit het Verenigd Koninkrijk.

Stuart was net klaar met zijn late werkdienst toen het begon te rommelen in zijn lege maag. Vanwege zijn hongergevoel besloot hij een bezoekje te brengen aan de McDonald’s. Daar bestelde hij een portie McNuggets, die hij vervolgens mee naar huis nam. Maar eenmaal thuis deed hij een teleurstellende ontdekking.

Want wat bleek nou? In het bakje van McDonald’s zaten geen kipnuggets, zoals de bedoeling was, maar augurken. Heel veel augurken. “Toen hij thuiskwam en de verpakking opende, zag hij eruit alsof hij zo in huilen uit kon barsten”, vertelt zijn vriendin Megan volgens Ladbible. “We konden het niet geloven. Ik begon in eerste instantie te lachen, maar toen ik naar zijn gezicht keek, zag ik dat hij niet blij was.”

Het koppel denkt dat het McDonald’s-personeel de augurken expres in het doosje heeft gedaan. “Het moet opzettelijk zijn gebeurd”, vervolgt Megan. “Want hoe kun je augurken aanzien voor nuggets? Ze lijken in de verste verte niet op elkaar en als het een vergissing was geweest, hadden ze het tijdens het vullen van de doos zeker opgemerkt.”


(Photo by Brett Jordan on Unsplash)

Ontdek meer