Opnames 'Dune: Part Two' zitten erop

Karen Luiken-14 december 2022 om 07:36

De opnames voor ‘Dune: Part Two’ zijn officieel afgerond. Dat maakt hoofdrolspeler Timothée Chalamet bekend met een foto op Instagram.

Op de afbeelding staat Timothée naast zijn vader. Ze lachen allebei in de camera en maken een peace-teken met hun handen. “Dune 2 wrapped”, schrijft de acteur erbij.

Hoewel Timothée verder geen details verklapt over wat het vervolg op ‘Dune’ in petto heeft, bevestigt hij wel dat de opnames achter de rug zijn. De film wordt in november 2023 verwacht.

Naast Timothée keren ook castleden als Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Dave Bautista, Josh Brolin en Stellan Skarsgård terug.

Deze 'Big Brother'-bewoner heeft het huis verlaten

Karen Luiken-29 januari 2023 om 07:38

Het ‘Big Brother’-huis kreeg er deze week met Ias en Jacqueline twee nieuwe bewoners bij, maar heeft gisterenavond ook afscheid moeten nemen van een andere deelnemer. Rob, Danny en Ilse waren genomineerd en liepen dus het gevaar naar huis gestuurd te worden. Een nachtmerrie die helaas werkelijkheid werd voor Ilse. Zij kreeg de minste stemmen en moest het huis daarom verlaten. “Mijn hoogsensiviteit heeft het me moeilijk gemaakt”, zegt Ilse bij haar vertrek.

Voor de overige bewoners wordt het de aankomende dagen zeer verwarrend. Big Brother heeft deze week namelijk omgedoopt tot ‘confusion week’. En dat het menens is, bleek al meteen na het afscheid van Ilse. De huismeester kwam met een plottwist door de bewoners nú al opnieuw te laten nomineren. Normaal gesproken gebeurt dat pas wat later in de week. Kijk mee:

Opnames vierde 'Spider-Man' starten later dit jaar

Dieter Blarinckx-28 januari 2023 om 16:53

Hoewel het eerst leek dat het over en uit zou zijn voor Peter Parker (aka Spider-Man) na 'No Way Home', lijkt er dan toch nog een vervolg te komen. Insiders bij Marvel hebben immers laten slippen dat de opnames van een vierde film later dit jaar zullen starten.

Het is al een tijdje geweten dat Tom Holland een monsterdeal tekende bij Marvel voor nóg eens zes films. Insiders beweren dat het dan zal gaan om drie nieuwe 'Spider-Man'-films en drie verschijningen in andere films die zich afspelen in het MCU (Marvel Cinematic Universe).

En fans van onze Spidey zullen niet zó lang meer hoeven wachten. Want als we enkele bronnen mogen geloven, zouden de opnames van de nieuwe film deze zomer al starten. Let wel: dit is nog niet 100% bevestigd door Marvel zelf.

Check hieronder ook nog eens de trailer van de derde en laatste 'Spider-Man'-film: 'Spider-Man: No Way Home'.

Ontdek meer