Kit Harington geeft nieuwe details over spin-off Jon Snow

Karen Luiken-14 december 2022 om 07:23

Fans van ‘Game of Thrones’ kunnen binnenkort hun hart ophalen. In een spin-off over Jon Snow krijgen we binnenkort meer van het personage te zien. Kit Harington, de acteur die het karakter speelt, geeft alvast een klein tipje van de sluier.

De acteur vertelt volgens Entertainment Weekly over het open einde van ‘Game of Thrones’. Over hoe Jon Snow zich voorbereidt om onthoofd te worden en hoe hij daar eigenlijk helemaal niet zo tegenop ziet. “Hij is klaar. Dat hij onthoofd zal worden is zowel het grootste geschenk als de grootste vloek”, aldus Kit. “Hij moet zijn leven leiden door na te denken over hoe hij Dany heeft vermoord en hoe Ygritte in zijn armen stierf.”

De acteur vervolgt: “Ik denk dat we een glimlach willen zien en hopen dat het goed met hem gaat, maar hij is niet in orde.”

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Ontdek meer