Kit Harington geeft nieuwe details over spin-off Jon Snow

Karen Luiken-14 december 2022 om 07:23

Fans van ‘Game of Thrones’ kunnen binnenkort hun hart ophalen. In een spin-off over Jon Snow krijgen we binnenkort meer van het personage te zien. Kit Harington, de acteur die het karakter speelt, geeft alvast een klein tipje van de sluier.

De acteur vertelt volgens Entertainment Weekly over het open einde van ‘Game of Thrones’. Over hoe Jon Snow zich voorbereidt om onthoofd te worden en hoe hij daar eigenlijk helemaal niet zo tegenop ziet. “Hij is klaar. Dat hij onthoofd zal worden is zowel het grootste geschenk als de grootste vloek”, aldus Kit. “Hij moet zijn leven leiden door na te denken over hoe hij Dany heeft vermoord en hoe Ygritte in zijn armen stierf.”

De acteur vervolgt: “Ik denk dat we een glimlach willen zien en hopen dat het goed met hem gaat, maar hij is niet in orde.”

Nieuwe details bekend over vierde seizoen 'Bridgerton'

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:31

Nicola Coughlan heeft een aantal nieuwe details gedeeld over het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. De actrice, die Penelope Featherington speelt in de serie, laat in een gesprek met Good Morning America weten dat haar personage nu gelukkig getrouwd is met Colin Bridgerton.

“Het is erg leuk om een gelukkig getrouwd persoon met een schattige baby te spelen”, aldus Nicola over haar personage.

Penelope en Colin stonden in het derde seizoen centraal, maar zullen in het vierde seizoen – dat dit keer om Benedict Bridgerton draait – dus ook een comeback maken. “Het voelt alsof ze al hun problemen al hebben doorstaan", zegt Nicola verder nog over Penelope en Colin. "Ze komen terug, zijn gewoon verliefd en hebben een geweldige tijd samen.”

Niall Horan neemt pauze om aan muziek te werken

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:18

Niall Horan verdwijnt een tijdje uit de spotlights. De voormalige One Direction-zanger heeft aangekondigd een pauze te nemen om aan nieuwe muziek te werken.

Niall deed de aankondiging op de laatste avond van zijn wereldtournee in Colombia. “Ik ga even verdwijnen”, zei hij tegen zijn publiek. “Ik ga een nieuw album maken en kom terug. Dat beloof ik.”

Het album wordt het vierde soloalbum van Niall. In 2017 bracht hij zijn eerste plaat ‘Flicker’ uit, in 2020 kwam ‘Heartbreak Weather’ en vorig jaar ‘The Show’.

Ontdek meer