Jennifer Lawrence in verwachting van eerste kindje

Karen Luiken-09 september 2021 om 06:32

Jennifer Lawrence is zanger. De 31-jarige actrice verwacht samen met haar man Cooke Maroney haar eerste kindje. Dat meldt People.

Het koppel werd in de zomer van 2018 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Een paar maanden later waren ze verloofd, om elkaar vervolgens in oktober 2019 het jawoord te geven. Ze vierden hun ceremonie in Rhode Island en nodigden zo’n 150 gasten uit. Een aantal bekende vrienden zoals Adele, Kris Jemmer, Emma Stone en Amy Schumer waren ook bij het feestje aanwezig.

Wanneer Jennifer precies van haar kindje zou moeten bevallen, is niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk of ze een jongen of meisje krijgt.

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomen eerste kindje

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:04

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn voor het eerst ouders geworden. Hun dochter is op zaterdag 15 januari ter wereld gekomen via een draagmoeder. Dat laat het koppel weten via Instagram.

“We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder”, aldus Priyanka. “We vragen respectvol om privacy in deze speciale tijd terwijl we ons concentreren op ons gezin.”

De 29-jarige Nick en zijn tien jaar oudere vrouw Priyanka stapten in 2018 in het huwelijksbootje. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt een gezinnetje te willen stichten. De naam van hun kersverse dochter is nog niet bekendgemaakt.

Ontdek meer