Deze 'Guardians'-acteur stopt bij Marvel

Dieter Blarinckx-09 september 2021 om 05:27

Acteur Dave Bautista, beter bekend als Drax uit de ‘Guardians of the Galaxy’-films, heeft bekendgemaakt dat hij niet langer te zien zal zijn in Marvel-films. De eerste film in die franchise kwam uit in 2013, en het langverwachte derde deel zal uitkomen in 2023. Hij heeft dus een dikke tien jaren gewerkt voor Marvel, maar vindt dat het nu tijd is voor andere avonturen.

"We gaan het afronden. En het was een zotte rit, met pieken en dalen. Ik kijk er echt naar uit, man. De volledige Marvel-cast en uiteraard de regisseur, James Gunn, zijn echt een familie geworden voor mij. Dit is een beetje waar mijn reis begon. De cirkel is rond en ik kijk er naar uit om het af te ronden. Het is echt een bitterzoet afscheid.”

Succes Dave!

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer