Deze 'Guardians'-acteur stopt bij Marvel

Dieter Blarinckx-09 september 2021 om 05:27

Acteur Dave Bautista, beter bekend als Drax uit de ‘Guardians of the Galaxy’-films, heeft bekendgemaakt dat hij niet langer te zien zal zijn in Marvel-films. De eerste film in die franchise kwam uit in 2013, en het langverwachte derde deel zal uitkomen in 2023. Hij heeft dus een dikke tien jaren gewerkt voor Marvel, maar vindt dat het nu tijd is voor andere avonturen.

"We gaan het afronden. En het was een zotte rit, met pieken en dalen. Ik kijk er echt naar uit, man. De volledige Marvel-cast en uiteraard de regisseur, James Gunn, zijn echt een familie geworden voor mij. Dit is een beetje waar mijn reis begon. De cirkel is rond en ik kijk er naar uit om het af te ronden. Het is echt een bitterzoet afscheid.”

Succes Dave!

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer