CORE Festival lost eerste namen van tweede editie

Karen Luiken-13 december 2022 om 16:39

De organisatie van CORE Festival heeft vandaag de eerste namen bekendgemaakt voor de tweede editie. In het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 mei komen onder meer Goldband, Angèle en alt-J naar het Ossegempark in Brussel.

Het tweedaagse festival strijkt voor de tweede keer neer in de hoofdstad van ons land. Verschillende muziekgenres - van pop tot indie en van elektronische muziek tot hiphop - komen hier samen en zorgen voor een goede mix voor het publiek.

Naast de genoemde namen Goldband, Angèle en alt-J, verzorgen ook Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, NxWorries en The Blessed Madonna, Romy HAAi, DOMi & JD Beck, Denis Sulta, Honey Dijon, KOKOROKO en Unknow Mortal Orchestra een optreden. Meer acts worden binnenkort bekendgemaakt.

Kaartjes voor CORE Festival gaan vanaf vrijdag 16 december om 11.00 uur in de verkoop. Pre-registreren kan via de website van het evenement.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Ontdek meer