Tomorrowland Winter maakt complete line-up bekend

Karen Luiken-13 december 2022 om 07:37

Met nog een kleine honderd dagen te gaan voor een nieuwe editie van Tomorrowland Winter losbarst, heeft de organisatie van het festival deze week de complete line-up én timetable bekendgemaakt. Op het affiche prijken namen als Afrojack, Amelie Lens en Dimitri Vegas & Like Mike.

Het is in de week van 18 tot en met 25 maart alweer tijd voor de derde editie van Tomorrowland Winter. Ruim 150 elektronische artiesten reizen dan af naar het Franse skigebied Alpe d’Huez om duizenden bezoekers te voorzien van goede muziek.

Verschillende namen van de line-up waren al bekendgemaakt, maar met het aankondigen van een nieuwe reeks artiesten is de lijst nu compleet. Bezoekers kunnen rekenen op optredens van onder meer Anamē, B Jones, Henri PFR, James Hype, John Newman, Kevin de Vries, Laidback Luke, Meduza, Sunnery James & Ryan Marciano, R3HAB, Vintage Culture en W&W. Zij vergezellen andere dj’s zoals Afrojack, Amelie Lens, Axwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Ofenbach, Steve Angello en Steve Aoki.

De artiesten verspreiden zich over verschillende podia, waaronder de Mainstage, Cage, Crystal Garden en CORE. Nieuw dit jaar zijn de Youphoria en Frozen Lotus. Top Of The Mountain is het hoogste podium en bevindt zich op de Pic Blanc, het hoogste punt van Alpe d’Huez Grand Domaine Ski op een duizelingwekkende hoogte van 3.330 meter.

Meer informatie en de timetable vind je op de website van Tomorrowland.

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer