Tomorrowland Winter maakt complete line-up bekend

Karen Luiken-13 december 2022 om 07:37

Met nog een kleine honderd dagen te gaan voor een nieuwe editie van Tomorrowland Winter losbarst, heeft de organisatie van het festival deze week de complete line-up én timetable bekendgemaakt. Op het affiche prijken namen als Afrojack, Amelie Lens en Dimitri Vegas & Like Mike.

Het is in de week van 18 tot en met 25 maart alweer tijd voor de derde editie van Tomorrowland Winter. Ruim 150 elektronische artiesten reizen dan af naar het Franse skigebied Alpe d’Huez om duizenden bezoekers te voorzien van goede muziek.

Verschillende namen van de line-up waren al bekendgemaakt, maar met het aankondigen van een nieuwe reeks artiesten is de lijst nu compleet. Bezoekers kunnen rekenen op optredens van onder meer Anamē, B Jones, Henri PFR, James Hype, John Newman, Kevin de Vries, Laidback Luke, Meduza, Sunnery James & Ryan Marciano, R3HAB, Vintage Culture en W&W. Zij vergezellen andere dj’s zoals Afrojack, Amelie Lens, Axwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Ofenbach, Steve Angello en Steve Aoki.

De artiesten verspreiden zich over verschillende podia, waaronder de Mainstage, Cage, Crystal Garden en CORE. Nieuw dit jaar zijn de Youphoria en Frozen Lotus. Top Of The Mountain is het hoogste podium en bevindt zich op de Pic Blanc, het hoogste punt van Alpe d’Huez Grand Domaine Ski op een duizelingwekkende hoogte van 3.330 meter.

Meer informatie en de timetable vind je op de website van Tomorrowland.

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Rock Werchter kondigt 30 nieuwe namen aan

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:26- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

Van Lil Nas X tot Liam Gallagher en van Iggy Pop tot Merol. De organisatie van Rock Werchter heeft maar liefst dertig nieuwe namen aangekondigd van artiesten die tijdens de aankomende editie van het festival komen optreden.

Rock Werchter vindt plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Eerder werd al bekend dat Stromae een van de headliners op de eerste festivaldag zal zijn. Nu blijkt dat op diezelfde dag ook Iggy Pop, Merol, Warhaus, Anna Calvi, Röyksopp, Compact Disk Dummies, GAYLE en Picture This het podium beklimmen.

Op vrijdag 30 juni is het de beurt aan Liam Gallagher, Ben Howard, Squid, Spoon, PUP, Hot Milk, Kelsy Karter & The Heroines, The Haunted Youth en Fever Ray.

Zaterdag is het podium gereserveerd voor The Opposites, City and Colour, Mimi Webb, Touché Amoré, Interpol en Dope Lemon.

Op zondag, de laatste dag, heeft Rock Werchter Lil Nas X geboekt als headliner. Verder staan ook The Driver Era, J.I.D, Baby Queen, Rüfüs du Sol, Nova Twins en Ethan Bortnick op de planning.

Ontdek meer