Joshua Bassett kondigt internationale tour aan

Dieter Blarinckx-12 december 2022 om 19:10

De bekende Amerikaanse zanger & acteur Joshua Bassett (vooral gekend van 'High School Musical: The Musical - The Series') staat binnenkort op Europese podia. Dat kondigde hij zopas zelf aan via sociale media.

De 21-jarige kondigde via zijn instagram zijn eerste grote muzikale tournee aan. Die nieuwe tournee zal starten in maart 2024 en hoort natuurlijk bij de release van zijn debuut-EP 'Sad Songs in a Hotel Room'.

Bassett begint zijn tournee met twee shows in San Francisco op 7 en 8 maart voordat hij naar de Amerikaaanse oostkust trekt, waar hij eind maart optreedt. Hij sluit de 'Complicated'-tour af in Los Angeles op 12 april.

Daarna steekt hij dan eind april de Oceaan over naar Europa voor een reeks concerten in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Dat zal hij samen met Stacey Ryan doen. De data zijn hier echter nog niet vak bekend.

Stay tuned dus!

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer