Docu over Justin Bieber volgende maand te zien

Karen Luiken-08 september 2021 om 14:47

Justin Bieber heeft in de afgelopen jaren nogal wat meegemaakt. Hij nam een flinke break om zich op zijn mentale gezondheid te focussen en gaf daarom drie jaar lang geen optredens. Pas vorig jaar stond hij voor het eerst weer op het podium. In zijn nieuwe documentaire ‘Our World’ zien we hoe de zanger zich op dat spannende moment heeft voorbereid.

Dat spannende moment was vanwege corona geen show waar live publiek bij aanwezig kon zijn. Nope, het ging om een virtueel optreden met alles erop en eraan. The Biebs heeft er samen met zijn team keihard aan gewerkt en geeft zijn fans in zijn nieuwe docu een exclusief kijkje achter de schermen.

“Samenkomen met mijn team, het overwinnen van obstakels en – omringd door vrienden en familie – een speciale show maken. Je ziet het allemaal in de documentaire”, aldus Justin, die ook zelf gefilmde beelden uit zijn privéleven met zijn fans zal delen.

‘Justin Bieber: Our World’ is vanaf 8 oktober te zien op de streamingsdienst Amazon Prime.

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Ontdek meer