Christine and the Queens komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-12 december 2022 om 17:11

De organisatie van Rock Werchter heeft nóg een nieuwe naam toegevoegd aan de line-up. Niemand minder dan Christine and the Queens treedt op tijdens het festival, dat van donderdag 29 tot en met zondag 2 juli plaatsvindt.

Christine and the Queens betreedt op de laatste dag van het festival het podium. Op diezelfde zondag verzorgen ook Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age, The Lumineers, Gabriels, Jacob Collier, Puscifer, Amenra, Pip Millet en Lovejoy een optreden.

De andere dagen is het de beurt aan onder meer Stromae, Sam Fender, Aurora, Red Hot Chili Peppers, Editors, The Black Keys, Muse, Oscar and the Wolf, Machine Gun Kelly en Paoli Nutini. De complete line-up so far zie hieronder. Binnenkort worden er nog meer namen bekendgemaakt.

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

Ontdek meer