Christine and the Queens komt naar Rock Werchter

Karen Luiken-12 december 2022 om 17:11

De organisatie van Rock Werchter heeft nóg een nieuwe naam toegevoegd aan de line-up. Niemand minder dan Christine and the Queens treedt op tijdens het festival, dat van donderdag 29 tot en met zondag 2 juli plaatsvindt.

Christine and the Queens betreedt op de laatste dag van het festival het podium. Op diezelfde zondag verzorgen ook Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age, The Lumineers, Gabriels, Jacob Collier, Puscifer, Amenra, Pip Millet en Lovejoy een optreden.

De andere dagen is het de beurt aan onder meer Stromae, Sam Fender, Aurora, Red Hot Chili Peppers, Editors, The Black Keys, Muse, Oscar and the Wolf, Machine Gun Kelly en Paoli Nutini. De complete line-up so far zie hieronder. Binnenkort worden er nog meer namen bekendgemaakt.

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Ontdek meer