Deze verwijderde scènes zag je niet in 'The Kissing Booth'

Karen Luiken-08 september 2021 om 14:22

Na drie films, die inmiddels allemaal op Netflix verschenen zijn, is het ‘Kissing Booth’-hoofdstuk voorgoed afgesloten. De verhalen over Elle, Noah en Lee zijn allemaal verteld. Betekent dit dat we nooit meer nieuwe beelden van onze favoriete acteurs te zien zullen krijgen? Dat gelukkig niet.

Lucky for us zijn er tijdens de draaidagen van ‘The Kissing Booth 3’ scènes geschoten die de film nooit hebben gehaald. Scènes die blijkbaar niet goed genoeg waren voor het grote publiek, maar die ondanks dat nu tóch met de wereld worden gedeeld.

In een video die op YouTube is verschenen zien we verschillende voor ons totaal onbekende beelden. Denk aan Elle en Noah die over samenwoonplannen praten. Of Elle die met haar dienblad valt, Noah die met een verdrietig gezicht over zijn break-up praat en de vondst van een oude bucketlist.

Netflix komt met nieuwe Nederlandstalige actiefilm

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:14

Netflix staat vol met bloedstollende films, voornamelijk Engelstalig. Maar binnenkort komt daar een pareltje van Nederlandse bodem bij. De streamingsdienst lanceert eind 2022 de actiefilm ‘The Takeover’.

In het verhaal staat de zogenaamde white hacker Mel Bandison centraal. Als zij bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen, haar onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie.

De hoofdrollen worden vertolkt door Holly Mae Brood als Mel en Géza Weisz als Thomas. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Whalid Benmbarek, Susan Radder, Frank Lammers en Noortje Herlaar.

Nieuwe 'Scream' verslaat 'Spider-Man: No Way Home'

Karen Luiken-18 januari 2022 om 16:55

‘Spider-Man’ heeft in het openingsweekend zó goed gescoord, dat je zou denken dat het niet beter zou kunnen. Maar de gloednieuwe ‘Scream’ bewijst dat niets minder waar is. De horror heeft het nóg beter gedaan dan de superheldenfilm met Tom Holland.

‘Scream’ heeft in het eerste weekend sinds de release maar liefst 34 miljoen dollar in het laatje weten te brengen. Een indrukwekkende oogst die een stuk hoger ligt dan de eerste verdiensten van ‘Spider-Man: No Way Home’. Laatstgenoemde film verdiende in het openingsweekend namelijk ‘slechts’ 25 miljoen dollar.

Kleine kanttekening bij dit verhaal is wel dat het openingsweekend van ‘Spider-Man’ drie dagen duurde en dat van ‘Scream’ vier dagen. De horrorfilm kwam namelijk uit op de Amerikaanse feestdag Marthin Luther Kingdag, waardoor het weekend een dagje langer werd.

In de nieuwe ‘Scream’ keren we 25 jaar na het eerste deel terug naar Woodsboro, het dorpje waar het allemaal is begonnen. De bewoners worden opnieuw geteisterd door een moordenaar die zich achter een eng masker schuilt en zich voornamelijk lijkt te richten op tieners.

Ontdek meer