Deze verwijderde scènes zag je niet in 'The Kissing Booth'

Karen Luiken-08 september 2021 om 14:22

Na drie films, die inmiddels allemaal op Netflix verschenen zijn, is het ‘Kissing Booth’-hoofdstuk voorgoed afgesloten. De verhalen over Elle, Noah en Lee zijn allemaal verteld. Betekent dit dat we nooit meer nieuwe beelden van onze favoriete acteurs te zien zullen krijgen? Dat gelukkig niet.

Lucky for us zijn er tijdens de draaidagen van ‘The Kissing Booth 3’ scènes geschoten die de film nooit hebben gehaald. Scènes die blijkbaar niet goed genoeg waren voor het grote publiek, maar die ondanks dat nu tóch met de wereld worden gedeeld.

In een video die op YouTube is verschenen zien we verschillende voor ons totaal onbekende beelden. Denk aan Elle en Noah die over samenwoonplannen praten. Of Elle die met haar dienblad valt, Noah die met een verdrietig gezicht over zijn break-up praat en de vondst van een oude bucketlist.

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer