Opnames tweede 'Joker'-film van start

Karen Luiken-12 december 2022 om 07:35

De opnames van ‘Joker: Folie à Deux’ zijn van start gegaan. Dat maakt regisseur Todd Phillips bekend met een foto waar hoofdrolspeler Joaquin Phoenix op te zien is.

Acteur Joaquin kruipt voor de sequel opnieuw in de huid van Arthur Fleck. Andere sterren die hoogstwaarschijnlijk in de film te zien zullen zijn, zijn Lady Gaga, Zazie Beetz, Brendan Gleeson en Catherine Keener.

De verhaallijn van het vervolg op de originele ‘Joker’-film uit 2019 is nog niet bekend. Wel weten we dat Todd Phillips het script samen met Scott Silver heeft geschreven.

De film wordt in oktober 2024 in de bioscoop verwacht.

Bart kan emoties niet in bedwang houden in 'Big Brother'

Karen Luiken-20 maart 2023 om 16:55

Bart laat zijn emoties niet vaak zien in ‘Big Brother’. Als hij dat al doet, dan moet het een goede reden hebben. Vorige week liet een traantje bij het zien van een trouwfoto van zijn vrouw. Deze week is het zijn dochter die voor emoties zorgt. “Ik ben een fiere papa.”

Flo Windey trekt de grens in nieuwe 'faqda'-reeks

Karen Luiken-20 maart 2023 om 11:31

Flo Windey gaat voor een nieuw seizoen van ‘faqda’ weer op zoek naar moeilijk bespreekbare onderwerpen. Dit keer richt ze zich op vier verschillende thema’s, waar ‘consent’ (oftewel wederzijdse toestemming) er één van is.

Hoe trek je een grens? Die vraag staat centraal in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van de ‘faqda’-reeks. Flo gaat op zoek naar wat consent juist is en wat niet. Ze trekt de straat op en vraagt voorbijgangers wat consent voor hen betekent.

"Consent is voor mij essentieel. Niet weg te denken”, zegt Flo. “Ik heb een paar ervaringen gehad waar mensen geen toestemming vroegen en over mijn grenzen gingen en dat heeft mij zo slecht doen voelen dat ik niet anders kon doen dan mij er nu nog meer over uit te spreken. Want ik wil me nooit meer zo shit voelen."

Het nieuwe seizoen van ‘faqda’ is vanaf nu te zien op VRT MAX.

Ontdek meer