Joe Exotic vraagt president Joe Biden om vrijlating

Karen Luiken-12 december 2022 om 07:24

Joe Exotic heeft de Amerikaanse president Joe Biden om hulp gevraagd. De ‘Tiger King’-ster wil vrijgelaten worden nu Brittney Griner, een van de beste basketballers ter wereld, ook is vrijgelaten na vast te werden gehouden in Rusland wegens drugssmokkel. Hij kwam deze week op vrije voeten na een ruil met een Russische wapenhandelaar die vastzat in de Verenigde Staten.

“De gevangenenruil van Brittney Griner is een klap in het gezicht van elke Amerikaan die ten onrechte wordt vastgehouden in het Amerikaanse federale gevangenissysteem”, aldus Joe Exotic in een audio verkregen door TMZ. De ‘Tiger King’-ster blijft volhouden dat hij onschuldig is. Hij zit momenteel een straf van 21 jaar uit wegens dierenmishandeling en het plannen van een moord op Carole Baskin.

“Een gevaarlijke man werd vrijgelaten om Brittney Griner vrij te laten”, vervolgt de realityster. “Het wordt tijd dat Joe Exotic met Kerstmis ook naar huis gaat."

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer