Joe Exotic vraagt president Joe Biden om vrijlating

Karen Luiken-12 december 2022 om 07:24

Joe Exotic heeft de Amerikaanse president Joe Biden om hulp gevraagd. De ‘Tiger King’-ster wil vrijgelaten worden nu Brittney Griner, een van de beste basketballers ter wereld, ook is vrijgelaten na vast te werden gehouden in Rusland wegens drugssmokkel. Hij kwam deze week op vrije voeten na een ruil met een Russische wapenhandelaar die vastzat in de Verenigde Staten.

“De gevangenenruil van Brittney Griner is een klap in het gezicht van elke Amerikaan die ten onrechte wordt vastgehouden in het Amerikaanse federale gevangenissysteem”, aldus Joe Exotic in een audio verkregen door TMZ. De ‘Tiger King’-ster blijft volhouden dat hij onschuldig is. Hij zit momenteel een straf van 21 jaar uit wegens dierenmishandeling en het plannen van een moord op Carole Baskin.

“Een gevaarlijke man werd vrijgelaten om Brittney Griner vrij te laten”, vervolgt de realityster. “Het wordt tijd dat Joe Exotic met Kerstmis ook naar huis gaat."

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Ontdek meer