Joe Exotic vraagt president Joe Biden om vrijlating

Karen Luiken-12 december 2022 om 07:24

Joe Exotic heeft de Amerikaanse president Joe Biden om hulp gevraagd. De ‘Tiger King’-ster wil vrijgelaten worden nu Brittney Griner, een van de beste basketballers ter wereld, ook is vrijgelaten na vast te werden gehouden in Rusland wegens drugssmokkel. Hij kwam deze week op vrije voeten na een ruil met een Russische wapenhandelaar die vastzat in de Verenigde Staten.

“De gevangenenruil van Brittney Griner is een klap in het gezicht van elke Amerikaan die ten onrechte wordt vastgehouden in het Amerikaanse federale gevangenissysteem”, aldus Joe Exotic in een audio verkregen door TMZ. De ‘Tiger King’-ster blijft volhouden dat hij onschuldig is. Hij zit momenteel een straf van 21 jaar uit wegens dierenmishandeling en het plannen van een moord op Carole Baskin.

“Een gevaarlijke man werd vrijgelaten om Brittney Griner vrij te laten”, vervolgt de realityster. “Het wordt tijd dat Joe Exotic met Kerstmis ook naar huis gaat."

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer