Zien: zo werd de 500.000ste bezoeker van 'Zillion' gevierd

Dieter Blarinckx-11 december 2022 om 17:19

De Vlaamse sensatiefilm 'Zillion' is een overdonderend succes. Afgelopen zaterdag kwam zelfs al de 500.000ste bezoeker langs in Kinepolis Antwerpen. En dat werd natuurlijk in Zillion-stijl gevierd!

Wie zaterdagavond in Kinepolis Antwerpen naar ‘Zillion’ ging kijken, was in for a surprise. De 500.000ste bezoeker zat immers in die zaal en dat kwamen acteurs Jonas Vermeulen en Matteo Simoni serieus vieren. En dat deden ze op geheel gepaste wijze met een money shower.

De feestelijke beelden werden natuurlijk meteen gedeeld via sociale media. Check ze hieronder en ga ‘Zillion’ zeker nog checken in de bioscoop!

WIN: duotickets voor de horror/komedie 'It's A Wonderful Knife'

Simon Smetryns-06 december 2023 om 16:11

December, dat is cadeautjesmaand. Ook bij TAGMAG!

Hier maak je kans op een avond vol spanning (en een vleugje humor)! We geven namelijk 25 duotickets weg voor de avant-première van 'It's A Wonderful Knife' op 16/12 in Snow Valley, Peer.

Winnie Carruthers staat opnieuw voor een moeilijke uitdaging: samen met het buitenbeentje van de stad moet ze de psychotische moordenaar in Angel Falls weten te identificeren...

Mis deze avant-première niet! Vul snel het formulier in en maak kans op een duoticket voor deze bloedstollende film.

'It's A Wonderful Knife' komt officieel uit op 20/12. Wie weet kan je hem via ons al eerder en als eerste zien!

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer