Dit is de cast van de 'Mean Girls'-reboot

Dieter Blarinckx-11 december 2022 om 16:37

Goed nieuws voor de fans van de filmklassieker 'Mean Girls', want de iconische chick flick krijgt binnenkort een reboot. En zopas werd de gloednieuwe cast voorgesteld.

De nieuwe film zal niet een klakkeloze kopie worden van de film uit 2004, maar zal een verfilming worden van de populaire en succesvolle Broadway-versie van het bekende verhaal. Die loopt al sinds 2018 op het New Yorkse Broadway en is een gigantisch succes.

In de verfilming van de musical zal de 21-jarige actrice Angourie Rice de rol van Cady Heron vertolken en Reneé Rapp (22) zal haar aartsvijand Regina George spelen. Rapp kroop eerder al in de huid van deze iconische mean gril. Ze vertolkte namelijk ook Regina op Broadway. Auli’i Cravalho zal Janis spelen en Jaquel Spivey wordt Damien in de verfilming.

‘Mean Girls’ volgt het verhaal van Cady, een tienermeisje dat is opgegroeid in Afrika en naar de Verenigde Staten verhuist. Op de middelbare school moet ze leren omgaan met de hiërarchie die onder de tieners bestaat. Bij wijze van experiment nemen de ‘Plastics’, de populairste meiden op school, Cady onder hun hoede, met alle gevolgen van dien.

Wanneer de nieuwe film net zal uitkomen, is voorlopig nog niet geweten...

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer