Dit is de cast van de 'Mean Girls'-reboot

Dieter Blarinckx-11 december 2022 om 16:37

Goed nieuws voor de fans van de filmklassieker 'Mean Girls', want de iconische chick flick krijgt binnenkort een reboot. En zopas werd de gloednieuwe cast voorgesteld.

De nieuwe film zal niet een klakkeloze kopie worden van de film uit 2004, maar zal een verfilming worden van de populaire en succesvolle Broadway-versie van het bekende verhaal. Die loopt al sinds 2018 op het New Yorkse Broadway en is een gigantisch succes.

In de verfilming van de musical zal de 21-jarige actrice Angourie Rice de rol van Cady Heron vertolken en Reneé Rapp (22) zal haar aartsvijand Regina George spelen. Rapp kroop eerder al in de huid van deze iconische mean gril. Ze vertolkte namelijk ook Regina op Broadway. Auli’i Cravalho zal Janis spelen en Jaquel Spivey wordt Damien in de verfilming.

‘Mean Girls’ volgt het verhaal van Cady, een tienermeisje dat is opgegroeid in Afrika en naar de Verenigde Staten verhuist. Op de middelbare school moet ze leren omgaan met de hiërarchie die onder de tieners bestaat. Bij wijze van experiment nemen de ‘Plastics’, de populairste meiden op school, Cady onder hun hoede, met alle gevolgen van dien.

Wanneer de nieuwe film net zal uitkomen, is voorlopig nog niet geweten...

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer