Lea Michele op jonge leeftijd bijna gedwongen tot neuscorrectie

Karen Luiken-11 december 2022 om 08:18

Lea Michele werd jaren geleden onder druk gezet om een neuscorrectie te ondergaan. De ‘Glee’-actrice vertelt in een interview met het tijdschrift Town & Country dat ze regelmatig geconfronteerd werd om aan de schoonheidsstandaard van Hollywood te voldoen.

Toen Lea een stuk jonger was, zeiden mensen tegen haar dat ‘ze een neuscorrectie zou moeten doen en dat ze niet mooi genoeg was voor de entertainmentindustrie’. Maar hoe vaak het ook gezegd werd, de actrice negeerde de suggesties om onder het mes te gaan.

Een paar jaar geleden vertelde Lea ook al dat ze geen operaties wilde. Simpelweg omdat ze van haar eigen neus houdt. “Van jongs af aan, ik was misschien dertien jaar oud, kreeg ik van managers en agenten te horen dat ik een neuscorrectie moest ondergaan om op televisie of covers van tijdschriften te komen”, zei ze daar in 2019 nog over tegen Today. “Maar ik hou van mijn eigen neus.”

'Outer Banks'-acteur opgepakt

Karen Luiken-16 februari 2024 om 16:02

Austin North heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt. De acteur, vooral bekend door zijn rol in ‘Outer Banks’, is opgepakt door de politie nadat hij personeelsleden van een ziekenhuis in Las Vegas had aangevallen. Dat meldt TMZ.

Tijdens een bezoekje aan het ziekenhuis zou Austin zich agressief hebben gedragen door op de eerste hulp een verpleegster te slaan en twee andere medewerkers te duwen. Beveiligers hielden hem vast tot politieagenten arriveerden en hem meenamen naar het politiebureau. Daar heeft de acteur een tijdje gezeten, totdat hij op borgtocht vrijkwam.

Via Instagram reageert Austin op het hele gebeuren. Hij heeft spijt van zijn acties en kan zich naar eigen zeggen maar weinig herinneren van wat er allemaal heeft plaatsgevonden. “Mijn vriend bracht me naar het ziekenhuis omdat ik dacht dat ik een hartaanval kreeg”, aldus de acteur.

Na verschillende tests bleek het niet om een hartaanval, maar om een ernstige paniekaanval gegaan. “Ik kan me niet veel herinneren van die dag in het ziekenhuis. Ik heb heel veel respect voor de hulpverleners en medewerkers. Ik kamp al jaren met angsten en dit was de meest extreme paniekaanval die ik ooit heb gehad.”

YouTuber Dee van der Zeeuw ten huwelijk gevraagd

Karen Luiken-16 februari 2024 om 15:55

Grote ontwikkelingen zijn gaande in het leven van Dee van der Zeeuw. Nadat de YouTuber een paar weken geleden bekendmaakte zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar vriend Lars Gerbrands, blijkt nu dat er nóg meer moois op de planning staat. De lovebirds gaan trouwen!

Dee deelt het grote nieuws via Instagram. “Hij heeft het gevraagd”, schrijft de YouTuber bij een foto waarop te zien is hoe Lars haar in de sneeuw een aanzoek doet tijdens een tour met husky’s. “Dat ik ja ging zeggen was allang bekend.”

Dee en Lars zijn nu een paar jaar samen en verwelkomden eind 2022 hun eerste dochtertje. De tweede kleine spruit van het koppel wordt in mei verwacht.

Ontdek meer