Lea Michele op jonge leeftijd bijna gedwongen tot neuscorrectie

Karen Luiken-11 december 2022 om 08:18

Lea Michele werd jaren geleden onder druk gezet om een neuscorrectie te ondergaan. De ‘Glee’-actrice vertelt in een interview met het tijdschrift Town & Country dat ze regelmatig geconfronteerd werd om aan de schoonheidsstandaard van Hollywood te voldoen.

Toen Lea een stuk jonger was, zeiden mensen tegen haar dat ‘ze een neuscorrectie zou moeten doen en dat ze niet mooi genoeg was voor de entertainmentindustrie’. Maar hoe vaak het ook gezegd werd, de actrice negeerde de suggesties om onder het mes te gaan.

Een paar jaar geleden vertelde Lea ook al dat ze geen operaties wilde. Simpelweg omdat ze van haar eigen neus houdt. “Van jongs af aan, ik was misschien dertien jaar oud, kreeg ik van managers en agenten te horen dat ik een neuscorrectie moest ondergaan om op televisie of covers van tijdschriften te komen”, zei ze daar in 2019 nog over tegen Today. “Maar ik hou van mijn eigen neus.”

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer