Lea Michele op jonge leeftijd bijna gedwongen tot neuscorrectie

Karen Luiken-11 december 2022 om 08:18

Lea Michele werd jaren geleden onder druk gezet om een neuscorrectie te ondergaan. De ‘Glee’-actrice vertelt in een interview met het tijdschrift Town & Country dat ze regelmatig geconfronteerd werd om aan de schoonheidsstandaard van Hollywood te voldoen.

Toen Lea een stuk jonger was, zeiden mensen tegen haar dat ‘ze een neuscorrectie zou moeten doen en dat ze niet mooi genoeg was voor de entertainmentindustrie’. Maar hoe vaak het ook gezegd werd, de actrice negeerde de suggesties om onder het mes te gaan.

Een paar jaar geleden vertelde Lea ook al dat ze geen operaties wilde. Simpelweg omdat ze van haar eigen neus houdt. “Van jongs af aan, ik was misschien dertien jaar oud, kreeg ik van managers en agenten te horen dat ik een neuscorrectie moest ondergaan om op televisie of covers van tijdschriften te komen”, zei ze daar in 2019 nog over tegen Today. “Maar ik hou van mijn eigen neus.”

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer