Taylor Swift gaat speelfilm regisseren

Karen Luiken-11 december 2022 om 08:08

Taylor Swift gaat het over een andere boeg gooien. De zangeres maakt een carrièreswitch en wordt de regisseur van haar eerste speelfilm. Disney meldt dat ze voor het project de handen ineensluit met Searchlight Pictures.

Taylor heeft een origineel script geschreven dat door Searchlight Pictures zal worden geproduceerd. Het is nog niet bekend hoe de film heet en waar die over zal gaan. “Taylor is een unieke artiest en verhalenverteller”, zeggen David Greenboum en Matthew Greenfield van Searchlight Pictures. “Het is een waar genoegen en voorrecht om met haar samen te werken terwijl ze aan deze opwindende en nieuwe creatieve reis begint.”

Het is niet de eerste keer dat de zangeres zich met de filmindustrie bezighoudt. Onlangs werkte ze ook al mee aan de veertien minuten durende productie ‘All Too Well: The Short Film’.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer