Wat als ‘Harry Potter’ een animatiefilm met baby's was?

Dieter Blarinckx-10 december 2022 om 16:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte, coole en originele posts tegen. Zo ook deze post die weergeeft hoe de personages uit de ‘Harry Potter’-films eruit zouden zien moest ‘Harry Potter’ een animatiefilm zijn waarbij de hoofdrollen gespeeld worden door baby's!

Stel je voor: Harry Potter en co als kleine peuters en dan nog eens geanimeerd. Je kan het je zo gek niet bedenken, maar deze post is momenteel viraal aan het gaan. De geanimeerde beelden geven de karaktereigenschappen van ieder personage (en de acteur/actrice die hem/haar speelt) perfect weer.

Van de drie hoofdpersonages tot zelfs Dobby en Hedwig, iedere publieksfavoriet kreeg een heuse make-over.

Van welke versie ben jij het meest onder de indruk?

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer