Wat als ‘Harry Potter’ een animatiefilm met baby's was?

Dieter Blarinckx-10 december 2022 om 16:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte, coole en originele posts tegen. Zo ook deze post die weergeeft hoe de personages uit de ‘Harry Potter’-films eruit zouden zien moest ‘Harry Potter’ een animatiefilm zijn waarbij de hoofdrollen gespeeld worden door baby's!

Stel je voor: Harry Potter en co als kleine peuters en dan nog eens geanimeerd. Je kan het je zo gek niet bedenken, maar deze post is momenteel viraal aan het gaan. De geanimeerde beelden geven de karaktereigenschappen van ieder personage (en de acteur/actrice die hem/haar speelt) perfect weer.

Van de drie hoofdpersonages tot zelfs Dobby en Hedwig, iedere publieksfavoriet kreeg een heuse make-over.

Van welke versie ben jij het meest onder de indruk?

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer