Wat als ‘Harry Potter’ een animatiefilm met baby's was?

Dieter Blarinckx-10 december 2022 om 16:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte, coole en originele posts tegen. Zo ook deze post die weergeeft hoe de personages uit de ‘Harry Potter’-films eruit zouden zien moest ‘Harry Potter’ een animatiefilm zijn waarbij de hoofdrollen gespeeld worden door baby's!

Stel je voor: Harry Potter en co als kleine peuters en dan nog eens geanimeerd. Je kan het je zo gek niet bedenken, maar deze post is momenteel viraal aan het gaan. De geanimeerde beelden geven de karaktereigenschappen van ieder personage (en de acteur/actrice die hem/haar speelt) perfect weer.

Van de drie hoofdpersonages tot zelfs Dobby en Hedwig, iedere publieksfavoriet kreeg een heuse make-over.

Van welke versie ben jij het meest onder de indruk?

'Riverdale'-ster pakt hoofdrol in 'Masters of the Universe'

Karen Luiken-16 augustus 2024 om 09:27

Camila Mendes heeft een nieuwe klus te pakken. De ‘Riverdale’-ster gaat een hoofdrol spelen in de aankomende ‘Masters of the Universe’-film.

De actrice kruipt volgens Deadline in de huid van het personage Teela, een krijger die verantwoordelijk is voor het beschermen van de koninklijke familie, met name prins Adam, die beter bekend staat als He-Man. Laatstgenoemde personage wordt gespeeld door de eerder aangekondigde Nicholas Galitzine.

Over het plot van ‘Masters of the Universe’ zijn nog geen details gedeeld. Travis Knight gaat de film regisseren. Het eindresultaat moet in juni 2026 op het witte doek verschijnen.

Marvel's nieuwste superheldenfilm 'Kraven the Hunter' krijgt trailer

Karen Luiken-15 augustus 2024 om 13:27

Marvel komt dit jaar met nóg een superheldenfilm. Na ‘Deadpool & Wolverine’ is het dit najaar tijd voor ‘Kraven the Hunter’. Wat we daarvan mogen verwachten? Een gloednieuwe trailer geeft een tipje van de sluier.

Kraven the Hunter is een schurk uit de strips van Marvel en een vijand van Spider-Man. In de nieuwe film zien we hoe zijn complexe relatie met zijn meedogenloze vader, Nikolai Kravinoff, leidt tot een wraakzuchtig avontuur met gruwelijke gevolgen. Hij wordt hierdoor niet alleen de beste jager ter wereld, maar ook een van de meest gevreesde.

‘Kraven the Hunter’ verschijnt in december op het witte doek.

Ontdek meer