Tiener die ongevraagd podium opkroop tijdens Game Awards opgepakt

Nico De Greef-10 december 2022 om 16:10

Tijdens de jaarlijkse Game Awards op donderdagnacht werd Elden Ring uitgeroepen tot 'Game of the Year', maar dat moment werd verstoord door een tiener die mee het podium opkroop om er vervolgens zelf met een bizarre bedankspeech uit te pakken.

Een 15-jarige jongeman genaamd Matan Even verstoorde donderdagnacht de Game Awards tijdens het uitreiken van de meest belangrijke award van de avond. Op het moment dat Elden Ring werd uitgeroepen tot Game van het Jaar en het winnende team zich naar het podium begaf, mengde de jongeman zich in het juichende publiek om zo haast onopgemerkt mee het podium op te kunnen kruipen.

De minderjarige wachtte vervolgens geduldig af tot de makers van het spel hun bedankspeech hadden afgerond, om dan zelf de microfoon te grijpen en de Amerikaanse ex-president Bill Clinton te bedanken.

De bizarre uitspraak zorgde vanzelfsprekend voor een awkward moment tijdens de prestigieuze award-show. Presentator Geoff Keighley maakte na de show bekend dat de tiener werd gearresteerd en ondervraagd door de politie. Uiteindelijk kwam de jongeman er met een waarschuwing vanaf.

Het opmerkelijke moment kun je hieronder terugkijken:

Fall Guys krijgt cross-over met Avatar: The Last Airbender

Nico De Greef-17 oktober 2024 om 16:47

Fall Guys komt eindelijk met een cross-over voor één van de meest geliefde animatieseries ter wereld.

Mediatonic, de ontwikkelaar achter de chaotische battle royal game Fall Guys: Ultimate Knockout, heeft aangekondigd dat het een cross-over lanceert met de succesvolle Nickelodeon-animatieserie Avatar: The Last Airbender.

Van 17 oktober t.e.m. 31 oktober kunnen spelers in de Item Shop drie nieuwe skins aantreffen: Avatar Aang (met metgezel Momo), Prins Zuko en Appa. Spelers die zich nog meer in de wereld van Avatar wensen te onderdompelen, kunnen verder ook nog een speciale nameplate, emote en celebration-animatie van de tv-serie bemachtigen.

Zoals altijd kunnen skins individueel aangeschaft worden met Show-Bucks. Ook een bundel met daarin alle cross-over items is beschikbaar.

Van welke Avatar: The Last Airbender skin wordt jij als eerste meester?

Man heeft drie penissen maar weet daar niets van

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 08:57- Foto:

Deon Black via Unsplash

Als je drie penissen hebt, dan ben je daar waarschijnlijk van op de hoogte. Toch? Dat is wat je zou denken, maar een 78-jarige man uit Groot-Brittannië wist er zijn hele leven niets vanaf. Zijn drie geslachtsdelen werden pas ontdekt toen hij al dood was.

De 78-jarige man had zijn lichaam aan de wetenschap gedoneerd. Na zijn overlijden mochten studenten van de University of Birmingham Medical School zijn lichaam onderzoeken en daar is een bijzondere ontdekking uit voortgekomen. Ze kwamen erachter dat de man de uiterst zeldzame geboorteafwijking triphallia had, wat in feite ‘driedubbele penis’ betekent. Oftewel: hij had drie geslachtsdelen. De afwijking is slechts één keer eerder vastgelegd.

Of de man van zijn drie pennissen heeft kunnen genieten, betwijfelen we. Volgens Ladbible wordt er aangenomen dat de man zijn hele leven heeft doorgebracht zonder te weten dat hij rondliep met drie geslachtsdelen.

Ontdek meer